2777
2789
عنوان

ازدواج خانم مطلقه با پسر مجرد

234 بازدید | 23 پست

سلام خانمهای مهربون

من ازدواج ناموفق داشتم که دوتا دختر دارم یکیش کلا پیش پدرشه و یکی پیش من الان خواستگاری دارم که پسر مجرده و سابقه ازدواج نداشته ادعا می‌کنه خیلی منو دوست داره چهار ماهه که در ارتباطیم و با دخترم مشکلی نداره و بلعکس خیلی بهش توجه می‌کنه خانوادش هم مشکلی نداشتن با این موضوع و اینکه در این مدت فقط تلفنی و دیدن در حد چندین بار بیرون رفتن و دیدن همدیگه در حد چند ساعت و هیچ رابطه ... نداشتیم چون به هیچ عنوان درخواستی در این مورد نداشته و به قول خودش قصدش ازدواج و تشکیل خانواده و آرامش هست اگه میشه تجربه و مشورتهاتونو باهم درمیون بزارید ممنونم دوستان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه ایی ندارم از این بابت

انشالله هرچی خیره برات رقم بخوره

فقط چون دختر داری خیلی دربارش تحقیق کن خیلی همین

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

سلام راستش من فقط در ذهن خودم چرا آمد چرا این آقا باید با خانوم مطلقه با دوتا بچه ازدواج کنه !چه مشک ...

والا اینجا ایرانه یعنی از بهترین ادم یه ایراد پیدا میکنن بعد خانواده اش با شما مشکلی ندارن؟؟نمیگم شما مشکلی داریدا میگم مجرد با مجرد ازدواج کنه بهتر

والا اینجا ایرانه یعنی از بهترین ادم یه ایراد پیدا میکنن بعد خانواده اش با شما مشکلی ندارن؟؟نمیگم شم ...

نه چرا مشکل داشته باشن .

من زیاد دیدم  خانمایی که بچه داشتن با پسر مجرد ازدواج کردن و پسرا هیچ مشکلی ندارن . و خوشبخت شدن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حداقل باید شیش ماه باهم برین ببینین بدرد هم میخورین یا نه بعد به ازدواج فکر کنین

من دو سال با شوهرم در ارتباط بودیم اخرش رفتیم زیر یه سقف تازه اخلاق های جدید دستم اومد .شیش ماه اونم از دور هیچ فایده ای نداره

والا دوست منم خودش خونه و ماشین و پول همه چیز داره. اما دو تا بچه. 

با پسری ازدواج کرد

اولشم پسر گفت با هیچی مشکل ندارم و ادادعشق و عاشقی از خود گذشتگی... 

اما حالا مدام دچار مشکل میشن.‌ 

پسر خیلی محدودش کرده. هیچ جا نباید بره و بیاد و حتی ارایشگاه! 

در صورتی که خیلی روشنفکر بوده!

دوستمم نمیتونه به طلاق فکر کنه چون ازدواج دومشه و باید دیگه باج بده. حالا دیگه چقدر باید باج بده در اینده خدا داند.