2821
2789
عنوان

هعی روزگار

80 بازدید | 5 پست

برادرم خوش حرفه دوست داره از اون سر دنیا و همه چیز حرف بزنه ولی من نه.

ی آدم درون‌گرا ام که دوست دارم تو تنهایی خودم به کارام برسم.

واقعا بحث های فلسفی و اجتماعی و سیاسی هم دوست ندارم ولی اون دوست داره. 

هی میاد حرف میزنه حرف میزنه چند بار بهش گفتم گوش نمیکنه.

از اونورم فاز افسردگی و اضطراب داره میخوام همراهش باشم ولی چون خودم نمیتونم تنها باشم عصبی شدم و اضطراب دارم.

الان چیکار کنم؟ آخه رفتار نرمالی هم باهاش ندارم هی سرد و گرم میشم رفتارم باهاش چون عصبی میشم زمان تنهایی ندارم.

میخوام‌ تو اوقات سخت باهاش باشم ولی حالت پرخاشگری پیدا میکنم.

امشب چند بار عصبب شدم جلوش.

فقط بگین من حق دارم‌ یا نه؟ چون‌ خودم وجه خودخواهی دارم میترسم‌ بخاطر اون باشه و من باید بخاطر اوضاعش صبور باشم

کمی صبور باش برادرته ،فکرشو کن اگه باتوحرب نزنه کجا بره راکی حرف بزنه داداس منم همینطورز پر حرف بود تا بزرگ شد مغز من یکیو خورد اما به روش نمیاوردم یا خیلی کم میاوردم الان ازدواج کرده و حرفاشو به خانومش میگه ،من اون سالا فقط ازترس اینکه مبادا حرفاشو پیش دوستا ورفیقاش نبره سنک صبورش بودم خداروشکر عادت شده واسش حرفاشو ب خونوادش میگه

کمی صبور باش برادرته ،فکرشو کن اگه باتوحرب نزنه کجا بره راکی حرف بزنه داداس منم همینطورز پر حرف بود ...

خوب من چی؟ کار و زندگیمو بزارم کنار باهاش حرف بزنم.

ی دفعه از خواب بیدارم کرد حرف بزنه.بهش گفتم‌تکرار نکرد

ولی جلوشو بگیری ۲۴ ساعتی حرف میزنه.

آخه به من چه سیاست چیه؟ مردم چیکار میکنن؟ شرایط اجتماع چیه؟

میخوام برای کنکور و امتحان بخونم.

حرف چزت و پرت رو چرا گوش کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. صبح برام کامنت گذاشته بودین ولی تعطیل شد و نتونستم بخونم. میخواین خصوصی پیام بدین بفرمایین کامنتتون رو؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.