2777
2789
عنوان

دلتنگتم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 82 پست
انقد بی تابی میکردم ک دو روز بعد خاکسپاریش توخواب دیدمش توخوابم داشتم التماسش میکردم ک منو ببخشه گری ...

واى خداى من😭😭😭😭😭😭

روحشون شاد و قرين رحمته الهى

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
ممنون عزیزم لطف داری الان کلی گریه کردم براش😢😢

عزيزم 

عمرشون طولانى تنشون سلامت🌷

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر احمقم من امشب سر یه چیز بیخود با مامانم بحثم شد

فردا حتما از دلشون دربيار

عزیزم فدای دلت بشم خدا رو داری میدونم هیچ کس پدر و مادر نمیشه

ممنون گلم..آره عزیزم خدا هست .و یک مادر شوهر بدجنس که تا تونست از بی کس بودنم سو استفاده کرد و اذیتم کرد...

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹
خدا هر دوشونو رحمت كنه  خدا همسر و فرزندتو بهت ببخشه

ممنون گلم 😘😘😘😘😘.خدا همه رفتگان رو رحمت کنه..

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹
ممنون گلم..آره عزیزم خدا هست .و یک مادر شوهر بدجنس که تا تونست از بی کس بودنم سو استفاده کرد و اذیتم ...

دنيا خيلى كوتاهه ارزشه فك كردن به ادماى بد با انرژيه منفى رو نداره

وقته با ارزشتو صرفه دوسته داشتنه ادماى لايقه زندگيت كن عزيزم

ممنون گلم..آره عزیزم خدا هست .و یک مادر شوهر بدجنس که تا تونست از بی کس بودنم سو استفاده کرد و اذیتم ...

خدا لعنتش کنه بسپارش بخدا فدای دلت عزیزم خدا همراته پیامبر مام نه مادر داشت نه پدر 😘😘😘

انقدر مهربونه ک لازم نیست خودش فردا اول وقت باز زنگ میزنه بهم ولی فردا حتما اول من زنگ میزنم بهش

🌹🌹🌹🌹

دنيا خيلى كوتاهه ارزشه فك كردن به ادماى بد با انرژيه منفى رو نداره وقته با ارزشتو صرفه دو ...

درسته عزیزم......

تا مجردیم بد صحبت میکنیم زور میگیم ولی ازدواج میکنیم دلمون پر میکشه چه فایده که دیگه دیر نمیشه براشو ...

همينطوره متاسفانه😭

میگن لحظه ای ک بچه بدنیا میاد مادر هرچی ازخدا بخاد بهسچش میده،وقتی بابام فوت کرد هشت ماهه بار دار بود ی ماه بعد بچم بدنیا اومد،تو لحظه ای ک دخترمو دادن بغلم فقط از خپچداخواستم بابام وببخشه اگه گناهی داشته و جاش بهترین جای بهشت باشه،ی ریز اشک ریختم پرستارا پرسیدن چیشده گفتم اگه ی ماه فقط ی ماه خدا به بابام فرصت میداد میتونست نوش وببینه آخ چ چقد شوق و ذوق داشت چه نقشه هایی ک کشیده بود بمیرم براش کاش منم باهاش میمردم ،اون تصادف لعنتی همه چیمو ازم گرفت

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم