2777
2789
عنوان

دلتنگتم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتش کنه بسپارش بخدا فدای دلت عزیزم خدا همراته پیامبر مام نه مادر داشت نه پدر 😘😘😘

خیلی وقت که به خدا سپردمش...ولی کارای که اون کرد یزید نکرد..ده روز از فوت بابام نگذشته بود منی که هیج جا نداشتم نه پدر ی نه مادری من از خونش انداخت بیرون...فقط بخاطر اینکه شوهرم خیلی بهم محبت میکرد....

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹
میگن لحظه ای ک بچه بدنیا میاد مادر هرچی ازخدا بخاد بهسچش میده،وقتی بابام فوت کرد هشت ماهه بار دار بو ...

خيلى ناراحت شدم

خدا رحمتشون كنه

اينحورى نگو شما الان يه مادرى و بچتون همونقدى كه شما به پدر مادرت نياز دارى و وابستشونى به شما نياز داره

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
دلم برای مادر و پدر م تنگ شده باباااااا من غریبمممم نصف شبی کلی گریه کردم 😢😢😢😢

عزيزم امكانش نيس برى ديدنشون؟

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
دلم گرف 😭😭 من دختر خوبی نبودم واسشون الانم همش اذیتشون میکنم 💔💔😔

از اين به بعد سعى كن بهتر باشى

هيچ وقت واسه جبران دير نيس

از همين فردا شروع كن🌹

كاش منم فرصت داشتم واسه پدرم خوبى هاشو جبران ميكردم😭

نه شوهرم میره سر کار  مجبورم بمون شام میخواد ناهار دلم تنگ شده خیلی

اخه نميشه كه

خيلى سخته اينجورى

يه برنامه ريزى كن و ديدن خانوادتو بذار تو الويته برنامه هات

عزیزم میدونم سخته ولی با مرورش فقط خودتو داغون میکنی

آره گلم...ولی مگه بعضی چیزا از ذهنت میره...بازم خداروشکر دختر گلم و شوهرم هستن..

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹
خیلی وقت که به خدا سپردمش...ولی کارای که اون کرد یزید نکرد..ده روز از فوت بابام نگذشته بود منی که هی ...

چه بى رحم مگه ميشه آخه😖😖😖😖😖

چه بى رحم مگه ميشه آخه😖😖😖😖😖

دنیاست دیگه..اینجور آدمها رو هم داریم....این یک چشمه اش بود...یک کتابه برای خودش

از اين به بعد سعى كن بهتر باشى هيچ وقت واسه جبران دير نيس از همين فردا شروع كن🌹 كاش منم فرصت داش ...

عزیزم 😔خدا پدرتو رحمت کنه 

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜