2821
2789
عنوان

سرماخوردگی😷🤒🤕

146 بازدید | 21 پست

وای وای چند روز بود علائم آلرژی داشتم مثل آبریزش بینی و عطسه و خارش گلو

ولی اوکی بودم، کاملاً مشخص بود سرما نخوردم

دیگه امروز از دانشگاه اومدم، گرفتم یه چرت زدم، دیگه از گلو درد بیدار شدم و دیدم سرماخوردم

گلو درد خفیف و بدن درد خفیف و آبریزش بینی و عطسه

از مریضی وحشت دارم، عین سگ می‌ترسم🐶

میگن دکتر نرید واسه سرماخوردگی، از طرفی می‌ترسم دکتر نرم، گلوم چرک کنه، مجبور بشم پنی سیلین بزنم، از اون طرفم علائمم فعلاً در حد دکتر رفتن نیست و از دکتر رفتن وحشت دارممممم، واقعاً در حد فوبیا داشتن از دکتر می‌ترسممممم😭😭😭

چیکاررررر کنممممم؟!!!😭💔🤦‍♀️

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم سرری برو منم آلرژی دارم بیچاره شدم😢

آخه الان برم دکتر دارویی نداره بده!!!

الان که سرما خوردم مطمئنم

منتها از مریضی وحشت دارممممم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

پنيسيلين كه خيلي خوبه. من هر وقت ميرم دكتر ميگم آمپول بنويس زود خوب شم

خیلی می‌ترسم

اصلاً وحشت دارما

اسمشم میاد بدنم از استرس یخ می‌کنه

آخه الان برم دکتر دارویی نداره بده!!!الان که سرما خوردم مطمئنممنتها از مریضی وحشت دارممممم

نترس گلم مایعات زیاد بخوربرا آبریزش آنتی هیستامین 

هر ۸ ساعتم سرماخوردگی بزرگسالان با یه قاشق دیفن هیدرامین

دو روزه اوکی میشی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

نترس گلم مایعات زیاد بخوربرا آبریزش آنتی هیستامین هر ۸ ساعتم سرماخوردگی بزرگسالان با یه قاشق دیفن هی ...

فعلاً دارم دارو می‌خورم، کلداکس و انتی هیستامین و سفکسیم ۲۰۰

خدا کنه خوب شم، کارم به دکتر نکشه😭😭😭💔💔💔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

وا. چي بگم والا

خیلی بده واقعاً

احتمالاٍ دلیل اصلیش اینه که پارسال بیماری گوارشی گرفتم

دو تا آمپول زدم، خیلی خیلی درد داشت، نوروبیون و دی سیکلومین

از اون روز باز ترسم حالت فوبیا شده

چه علائمی دارین که میگین آلرژی هست ممنون میشم به منم بگین

ابریزش عطسه خارش چشم و گوش و گلو 

گرفتگی صدا بی‌حالی و سردرد

هرکی میبینتم فک میکنه انفولانزا گرفتم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

چه علائمی دارین که میگین آلرژی هست ممنون میشم به منم بگین

ببین علائم آلرژی غالباً اینجاست:

خارش گلو و چشم و گوش

عطسه

آبریزش بینی

اگر خستگی و گلو درد به علائمت اضافه بشه، میشه سرماخوردگی

خیلی بده واقعاًاحتمالاٍ دلیل اصلیش اینه که پارسال بیماری گوارشی گرفتمدو تا آمپول زدم، خیلی خیلی درد ...

آخ نوروبیون🥲😐😂😂

داروی خاصی هم میخوری ؟به چی الرژی داری مامان منم اینطوری شده مثل شما

عزیزم من ۱۰ ساله درگیرشم درمان نداره فقد باید کنترلش کنی 

ببین گلم اگه مامانتون بار اوله اینطوری شده ی قرص بهت میگم دو تا ازش بخوره تا سال بعد حالش خوبه منم دعا کن 🥺تلفست ۱۲۰

اگع نه هرسال این موقع اینطوریه یدونه امپول بتامتازون ال آ تا چن ماه حالشو خوب میکنه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792