2777
2789
عنوان

سرماخوردگی😷🤒🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 21 پست
آخ نوروبیون🥲😐😂😂

اصلاً وحشتناک بود دردش

فکر کن ۲۴ ساعت بود از حال بدم هیچی نخورده بودم

رفتم دکتر گفت سرم نوشتم، اولین بارم بود می‌خواستم سرم بزنم، از استرس اون داشتم سکته می‌کردم، یهو پرستاره گفت آمپول عضلانی هم داری، اونم دو تا

از اون روز تا الان مثل سگ از دکتر می‌ترسم

باور کن الان داره گریه‌م می‌گیره

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلاً وحشتناک بود دردشفکر کن ۲۴ ساعت بود از حال بدم هیچی نخورده بودمرفتم دکتر گفت سرم نوشتم، اولین ب ...

وای آروم باش الان همون داروهارو سروقت بخور قرقره آب نمک یادت نره 

شربت آبلیمو عسل با مایعات بخووردو سه روزه خوب میشی عشقم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

عزیزم من ۱۰ ساله درگیرشم درمان نداره فقد باید کنترلش کنی ببین گلم اگه مامانتون بار اوله اینطوری شده ...

نه گلم هرسال اینطوریه ولی دعا رو در حقت میکنم بهترینها سهم دلت بشه انشاالله

وای آروم باش الان همون داروهارو سروقت بخور قرقره آب نمک یادت نره شربت آبلیمو عسل با مایعات بخووردو س ...

فدات شم😘🥰❤️

دلم واسه مامانم می‌سوزه آنقدر که وقتی مریضم پیشش آه و ناله می‌کنم

کلافه‌ش می‌کنم رسماً

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

نه گلم هرسال اینطوریه ولی دعا رو در حقت میکنم بهترینها سهم دلت بشه انشاالله

عزیزمم انشالله خدا بهت هرچی میخای بده گلم😍

خب هرسال اینطوریه همون بتامتازون ال آ یدونه تزریق کنن تا چن ماه اوکیه 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

فدات شم😘🥰❤️دلم واسه مامانم می‌سوزه آنقدر که وقتی مریضم پیشش آه و ناله می‌کنمکلافه‌ش می‌کنم رسماً

نشیی دختر حیفیی😍♥️برات دعا میکنم خاهر