2777
2789
عنوان

شیطان

241 بازدید | 23 پست

من وسواس فکری شدییییئد دارم، همین الانم بازم فکر میکنم ی سرطان جدید دارم.

خواهرم این خواب رو دیده راجب من: 

پریشب خواب دیدم شیطان دقیقااا صندلی جفتیت بود داشت نگات میکرد تو هم چشم تو چشم بودی بش داشت بت لبخند میزد هرچی گفتم نسی داد زدممم گفتم دور شو ازش اصلن توجه نمیکردی تو خواب گریهه میکردم میگفتم نسترن دور شو ازش

خواهرت یوزارسیفه مگه 

بگو خیره بگذر

جذب می‌کنی این بیماری رو این‌قدر فکر می‌کنی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین ی‌دکتر هس ستاره جانی اینستا بزنی میاره برات یا گوگل برو پیچش ببین آن لاین هم‌ویزیت میکنه چیزی ک خوندم هایلایت و ایناشو خیلییی نتیجه دیدن برای درمان، وسواسه بیماری داشتن و وسواس های مختلف و... عمر یباره کلا سعی کن بجنگی و تهش موفق بشی نباز خودتو و‌ پیگیر درمان بشو

تلاش کن از دیروزت بهتر بشی . و فردا هم . میبینی که تموم شده وسواس

اخه تا میام بهتر بشم ی چیزی توی بدنم پیدا میکنم...

الان س تا از غده‌های لنفاو گلوم ورم کرد حس میکنم سرطانه

الان س تا از غده‌های لنفاو گلوم ورم کرد تکون میخورن، همش گریه میکنم قکر میکنم سرطانه

خدانکنه عزیزم این وسواس و فوبیاس ک درگیرش شدی وسواس من خودمم درگیرشما میفهممت اما خب برا تو بنظرم با چند جلسه تراپی درمان بشه بدون دارو حتی ک خدای نکرده خانوادتم نگران نشن

خدانکنه عزیزم این وسواس و فوبیاس ک درگیرش شدی وسواس من خودمم درگیرشما میفهممت اما خب برا تو بنظرم با ...

اخه بدبختی اینجاس متاهلم، وضع شوهرمم خوبه ,اما کارت بانکی ندارم

در واقع هیچ پولی ندارم