2777
2789
عنوان

شیطان

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 23 پست
اخه تا میام بهتر بشم ی چیزی توی بدنم پیدا میکنم...الان س تا از غده‌های لنفاو گلوم ورم کرد حس میکنم س ...

اگه بیمار نیستید دلیلی نداره . ترس از بیماری هم نباید داشته باشید دیگه

😄

اخه بدبختی اینجاس متاهلم، وضع شوهرمم خوبه ,اما کارت بانکی ندارمدر واقع هیچ پولی ندارم

سعی کن باهاش صحبت کنی قلقشو بلدی بالاخره میدونی روچی نرم میشه بگو زندگی موقته و کلا یبارع چرا باید انقد غمگین سپری بشه بقول تو ۵ساله چرا هی غرق بشی توش یا قرض بگیری از کسی بنظرم اصن پشت گوش ننداز سعی کن هر طور شده درمان شروع کنی حتی شده آنلاین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن باهاش صحبت کنی قلقشو بلدی بالاخره میدونی روچی نرم میشه بگو زندگی موقته و کلا یبارع چرا باید ا ...

واسم دعا کن از ته قلبت.

دعا کن بعد ۵سال ب ارامش برسم.

خدا میدونه چ شبایی با گریه میخوابم

واسم دعا کن از ته قلبت.دعا کن بعد ۵سال ب ارامش برسم.خدا میدونه چ شبایی با گریه میخوابم

توام برام دعا کن خیلی مشکلات دارم این روزا؛ ان شاءالله بحق این شبو روزای عزیز خدا معجزه برات بکنه و بگی همه چی از دم عید ۱۴۰۴ استارتش خورد و مشکلم حل شد و هر روز خداروشکر کنی بخاطر ارامشی ک داری از ته قلبم برات خواستم❤️

توام برام دعا کن خیلی مشکلات دارم این روزا؛ ان شاءالله بحق این شبو روزای عزیز خدا معجزه برات بکنه و ...

اتشالله ب حق تک تک ایه های قرآن مشکلت حل میشه عزیزدلم

خدا ب دل هممون نگاه کنه💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز