2777
2789

من راستش چند ماهه پریود نشدم و دکتر بهم قرص سیپروترون کامپاند رو داد شبی دو تا مصرف کردم و دارو هام تموم شد الان بیشتر از پنج روز گذشته و من هنوز پریود نشدم ،خیلی کم علائم دارم می نفح و خیلی کم دل درد ،۱۷ سالمه...میشه راهنماییم کنید استرس دارم

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰ روز عادیع

مطمئن هستید ؟

آخه شاید سه ماه هست پ نشدم

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
از میشنوی ، فقط و فقط پیاده روی و باشگاه دارو ،رو بریز دور بعد یک مدت بدنت به این داروها مقاوم میشه

خدا می‌دونه روزی فهمیدم فقط کارم شد گریه

اگر خیلی سبک زندگیم رو اصلاح کنم منم میتونم دیگه واسه همیشه راحت پریود شم؟

وزنتو کم کن ،پیاده روی کن حتماااااااااا ، اگر شکمت چربی داره ورزش کن آبش کن ، بدنتو گرم نگه دار  بهتر میشی 

منم تنبلی دارم شنبه دکتر بودم همینارو بهم گفت یدونه ام قرص هورمونی بهم نداد الکی قرص هورمونی نخور

منم استرسیم کلللی سونو رفتم دکتر سونومو دید دعوام کرد گفت برای چی انقد حساسی و استرس میگیری ک‌بدتر بشی گفت خیلی زیاده شده نصفه خانوما درگیرش همین کارارو کنی بهتر میشی دکتره هم دکتر خوبیه

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
وزنتو کم کن ،پیاده روی کن حتماااااااااا ، اگر شکمت چربی داره ورزش کن آبش کن ، بدنتو گرم نگه دار بهت ...

الان شما بدون دارو پریود میشید؟؟

خدا می‌دونه روزی فهمیدم فقط کارم شد گریهاگر خیلی سبک زندگیم رو اصلاح کنم منم میتونم دیگه واسه همیشه ...

اره می تونی 

ببین من الان ۳۱ سالمه ولی از وقتی پریود شدم این مشکلات داشتم ،تحرک زیاد  و پیاده روزی ،اصلاح سبک خیلی بهتر از دارو جوابه 

درمان قطعی نمیشه ولی به بهبودی کمک می کنه

😐🤷🏻‍♀️
اره می تونی ببین من الان ۳۱ سالمه ولی از وقتی پریود شدم این مشکلات داشتم ،تحرک زیاد و پیاده روزی ،ا ...

میترسم تو آیندع اصن بچه دار نشم...

الان شما بدون دارو پریود میشید؟؟

اره خداروشکر امسال کلا بدون دارو پریود شدم اکثرا هم سروقت فقط حجم پریودم کمه ک حالا دکتز گفت این کارارو بکن 

پارسال فقط دو هفته نشدم امپول زدم کلاااا خیلی خودمو درگیر قرص نکردم خیلی دکتر عوض کردمااا بعضیام قرصای هورمونی دادن ولی نخوردم بعضیام مثل ایشون گفتن تا میتونی قرص هورمونی نخور

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)