2821
2789
عنوان

پیش دیابت

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 33 پست
ببخشید میشه اینم بهم بگید من کمبود شدید ویتامین دی داشتم روی۴.۹ بود ممکنه از اون باشه قندخون بالام؟ا ...

بله قطعا ویتامین دی مستقیما به مقاومت به انسولین مربوط میشه ولی عکس گفته شماست، یعنی ویتامین دی بالا باعث حساسیت به انسولین میشه نه مقاومت به انسولین و سعی کنید همیشه بالای 50 باشه و باید فعال ساز اصلی اون منیزیوم هم مصرف کنید که جذب بشه و توی بدن رسوب کلسیم نده.
قند سه ماهه میانگین قند 3 ماه خون شماست و ناگهانی بالا نمیره و طی چند ماه داره میانگین قند خون رو نشون میده و خیلی قابل اتکاست و بهمین علت هم از قند ناشتا ارزشمندتره چون مربوط به یک روز خاص نیست بلکه مربوط به چند ماهه پس نتایج اون خیلی دقیق تره.
کلسیم بالا هم هیچ ارتباطی به بالا رفتن قند خون نداره.

در نهایت سه ماهه دیگه آزمایش رو تکرار کنید متوجه وضعیت خودتون میشید.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
بله قطعا ویتامین دی مستقیما به مقاومت به انسولین مربوط میشه ولی عکس گفته شماست، یعنی ویتامین دی بالا ...

اهان پس احتمالش هم هست به خاطر ویتامین دی قند خونم بالا باشه چون هنوز ویتامین دی ام تازه شده ۲۸ باید به پزشکم بگم بالاتر ببره که مقاومتم به انسولین کمتر بشه

ممنون از راهنمایی تون

در حال نوشتن......

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اهان پس احتمالش هم هست به خاطر ویتامین دی قند خونم بالا باشه چون هنوز ویتامین دی ام تازه شده ۲۸ باید ...

دوتا آمپول ویتامین دی به فاصله دو هفته تزریق کنید که ویتامین دی بیاد بالا و مصرف منیزیوم هم برای فعال سازی ویتامین دی خیلی مهمه هر شب بعد از شام مصرف کنید خودش قند رو هم میاره پایین

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز