2821
2789
عنوان

پیش دیابت

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 33 پست
پزشک پدر من دیابت دارن و پزشک این حرف رو گفته!!

تاثیر روزه روی دیابت بستگی به شدت دیابت و وضعیت بیمار داره،اگر پدر شما دچار هیپوگلیسمی میشه بله کاملا درسته نباید روزه بگیرن ولی مادر من دیابت داره و هیچ مشکلی هم براش پیش نمیاد،نمیشه برای همه گفت مفیده یا مضره باید وضعیت فرد رو در نظر گرفت.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله درسته ولی امتحان کردنش توی نقطه پیش دیابت ریسک میتونه باشه

دقیقاً بهترین زمان فستینگ پیش‌دیابته ولی فستینگ کاملا اصولی منظورم فقط خوردن آب،البته روزه رمضان یا همون فست خشک اگر اصولی گرفته بشه تاثیرش از فستینگ هم بیشتره چون شدن سم زدایی خیلی بالاتره.

اول مریضتو درمان کن بعد برو یهو واگیر دار میشه

وا عزیزم مگ مثل تو بیماری هاری گرفتم 😂 شما واکسنت رو بزن داری میری اتریش به اونا سرایت نکنه .. الیته بی سوادی با دیابت آشنایی نداری چیزی بهت نمیگم گلم راحت باش 

وا عزیزم مگ مثل تو بیماری هاری گرفتم 😂 شما واکسنت رو بزن داری میری اتریش به اونا سرایت نکنه .. الیت ...

از واقعیت حرف بزن ن رویا 😂 کسی که با نون حروم بزرگ بشه مشخصه بیماری زیاد میگیره 

از واقعیت حرف بزن ن رویا 😂 کسی که با نون حروم بزرگ بشه مشخصه بیماری زیاد میگیره

بزار بگم الان مثلا تو داری گوه منو میخوری خب این کربوهیدرات داره توش باعث میشه تو بدنت گلوکز که سوخت اصلی بدنه تامین بشه اما ممکنه بدنت کم کاری کنه انسولین کمی تولید کنه نتونه بدنت گلوکز هارو تجزیه کنه  این میشه دیابت البته دو نوع هست بعضی وقتا ممکنه انسولین تولید بشه اما بدنت بهش واکنش نشون نده این میشه دیابت انشاالله دیابت گرفتی خودت متوجه میشی من چی میگم اینارو توضیح دادم که جایی بهت نخندن وقتی دیابت رو بیماری واگیر دار تلقی کردی .

پزشک پدر من دیابت دارن و پزشک این حرف رو گفته!!

بله حرف پزشک شما برای اغلب بیماران دیابتی کاملا درسته ولی به شرطی که قند ناشتا بالای 140 باشه و قند دو ساعته بالای 180 در غیر اینصورت منع پزشکی نداره میتونید به سایت مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران مراجعه کنید بصورت مفصل توضیح دادن،ولی نمیشه یک حکم کلی رو چون فقط یک پزشک به شما گفته برای همه تسری داد،مادر من 15 ساله دیابت خفیف داره روزه کامل گرفته هیچ مشکلی هم نداشته.

قرص راکوتان روی قندخون تاثیر داره؟😢من قندخونم ۱۰۱ hba1c ام 5.7

تا جایی که اطلاع دارم خیر تاثیری نداره ولی قرص راکوتان قاتل خاموشه و شما رو مستعد بیماری های خودایمنی مثل کولیت و کرون میکنه بعلاوه اینکه اگر دچار ریزش مو بعلت راکوتان بشید قابل بازگشت نیست.قند خون سه ماهه شما بالاست و داره پیش دیابت رو تایید میکنه، اگر بعد از سه ماه رژیم، قند سه ماه و ناشتا نرمال نشد باید روزانه یک عدد متفورمین که ترجیحاً از نوع پیوسته رهش مثل گلای وانس باشه باید مصرف کنید که بهمراه رژیم ،قند میتونه چند ماهه نرمال بشه.

تا جایی که اطلاع دارم خیر تاثیری نداره ولی قرص راکوتان قاتل خاموشه و شما رو مستعد بیماری های خودایمن ...

آخه قبل اینکه راکوتان رو شروع کنم آزمایش خون دادم hba1c ام ۵.۱بود قند خون ۹۶ کاملا نرمال بودم

دو ماه راکوتان خوردم یهو رفت روی ۵.۷ قند خونمم رفت روی ۱۰۱

آخه مگه میشه آنقدر زود پیش دیابت بشم منی که دو ماه پیش خیلی نرمال بودم؟

در حال نوشتن......

آخه قبل اینکه راکوتان رو شروع کنم آزمایش خون دادم hba1c ام ۵.۱بود قند خون ۹۶ کاملا نرمال بودم دو ماه ...

قند خون 96 لب مرز حساب میشه و اینطور نبوده که قند خون شما ناگهانی تغییر زیادی کرده باشه و تنها 5 واحد اضافه شده و شما از قبل مصرف راکوتان هم مشکل کنترل قند داشتید

قند خون 96 لب مرز حساب میشه و اینطور نبوده که قند خون شما ناگهانی تغییر زیادی کرده باشه و تنها 5 واح ...

ببخشید میشه اینم بهم بگید

من کمبود شدید ویتامین دی داشتم روی۴.۹ بود

ممکنه از اون باشه قندخون بالام؟

اون ماهی هم که آزمایش قندخون دادم روی ۵.۷ نشون داد داشتم امپولای سنگین و قرصای دوز بالای ویتامین دی میخوردم از هوش مصنوعی پرسیدم گفت شاید به خاطر این قرصا و امپولا کلسیم خونت یهو رفته بالا باعث مقاومت به انسولین شده برای همین یک هو از ۵.۱ اومده روی ۵.۷ قند خونم گفت موقتیه درست میشه

به نظرتون درست گفتن یا نه مشکل دیگه ای دارم که قند خونم رفته بالا؟

در حال نوشتن......

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز