2821
2789
عنوان

ادامه تحصیل

297 بازدید | 33 پست

دوستان من سال ۹۷ ترک تحصیل کردم  تا دوم راهنمایی خوندم  الان  چند ساله همسرم گیر داده برو ادامه بده درس. رو  ت هیچی کم نداری از بقیه  من ی کاری باهات میکنم ت بشی الگو بقیه ن عبرت بقیه  مادر با سوادی باشی برای بچه هات  خودت  از زندگیت راضی باشی و خیلی انگیزه های دیگ...

۲۲ سالمه  لطفا راهنمایی کنید  انگیزه میخوام ی راهنمایی از تجربه هاتون بگید لطفا  ادامه تحصیل بدم یا ن. از حرف حدیث اطرافیان میترسم  ک پشت سرم بخوان بزنن  ولی همسرم میگ هرکی هر چی گف من خودم جوابشو میدم  ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط میگم خوشبحالت به خاطر داشتن همچنین شوهری .همیشه خداروشکر کن!

حتما ادامه بده تا پس فردا بچه هات بزرگ شدن پیش بقیه دوستاشون سر افکنده نباشن 

تو خودت هم استقلال داری اونوقت 😁

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

وای جقدر شوهرت خوب و روشن فکرررررره آفرین مرد باید همینجوری باشه باعث پیشرفتت بشه بهت انگیزه بده..نه مثل مردای دیگه ک دنبال زن کم سن و سال بگردن واسه اینکه بچه ترسش کنن و بندازنش گوشه خونه یه بچه م بندازن تو دامنش بگن وظیفه نه بشور بساب بچه جمع کن

همسرت پشتته برو دیگه منتظر چی هستید. یا علی بگو..

اراده خودته دیگه الان

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

واقعاا. آخه دو دلم میترسم از پسش بر نیام دوباره ول کنم. اطرافیان مسخره کنن

خب به اطرافیان نگو

بعد هم چرا از پسش برنیای؟!

به نظرم شما سن تون بیشتره ظرفیت مغزتون از یه نوجوان بیشتره و درس ها رو بهتر یاد میگیری

استارتر عزیز حس شما کاملا طبیعیه

ادم وقتی میخواد یه کاریو از اول شروع کنه قبلش چنین احساساتیو داره

ولی اولن ک با اون حرفایی ک همسر شما زدن قطعا پتانسیل و تواناییشو دارین

دوما وقتی میبینید ک شوهرتون اینطوری دارن ازتون حمایت میکنن چرا ک نه؟ حتماا از پسش بر میاین

کاش می دونستی خاطرت چقد عزیزه این روزا

2823
2791
2779
2792