2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعاا. آخه دو دلم میترسم از پسش بر نیام دوباره ول کنم. اطرافیان مسخره کنن

به اطرافیان نگو. شما زندگی مستقلی دارید. وقتی هم پرسیدن کجا میری یا کجا بودی؟ بگو کار داشتم. 

بهترین حالت برای پاسخ به افراد ببخشید فضول اینه که شما هم با سوال، جوابشون رو بدین.

فقط میگم خوشبحالت به خاطر داشتن همچنین شوهری .همیشه خداروشکر کن!حتما ادامه بده تا پس فردا بچه هات بز ...

میگ اصلن ت بخون  ب هیچ شغلی ام نرسیدی مهم نیست فقط. بخون. اتفاق های خوب برات اتفاق میفته 

دوس ندارم ن خونه باشی. شبیه دهه شصت. فقط فکر بشور بساب بچه داری باشی  ت دهه ۸۰ هستی ن ۶۰ ک همش میگی دو دلم میترسم. فلان. حتی برای این.  ک قصر در برم گفتم میخوام بچه بیارم گف  خواستی بچه ام بیاری همراه با درس نمیخوام بچه مانعه پیشرفت بشه برات

وای جقدر شوهرت خوب و روشن فکرررررره آفرین مرد باید همینجوری باشه باعث پیشرفتت بشه بهت انگیزه بده..نه ...

میگ اصلن ت بخون ب هیچ شغلی ام نرسیدی مهم نیست فقط. بخون. اتفاق های خوب برات اتفاق میفته 

دوس ندارم ن خونه باشی. شبیه دهه شصت. فقط فکر بشور بساب بچه داری باشی ت دهه ۸۰ هستی ن ۶۰ ک همش میگی دو دلم میترسم. فلان. حتی برای این. ک قصر در برم گفتم میخوام بچه بیارم گف خواستی بچه ام بیاری همراه با درس نمیخوام بچه مانعه پیشرفت بشه برات

همسرت پشتته برو دیگه منتظر چی هستید. یا علی بگو..اراده خودته دیگه الان

میگ اصلن ت بخون  ب هیچ شغلی ام نرسیدی مهم نیست فقط. بخون. اتفاق های خوب برات اتفاق میفته 

دوس ندارم ن خونه باشی. شبیه دهه شصت. فقط فکر بشور بساب بچه داری باشی  ت دهه ۸۰ هستی ن ۶۰ ک همش میگی دو دلم میترسم. فلان. حتی برای این.  ک قصر در برم گفتم میخوام بچه بیارم گف  خواستی بچه ام بیاری همراه با درس نمیخوام بچه مانعه پیشرفت بشه برات

حتما ادامه تحصیل بده بابت همسرت هم هر روز خدارو شکر کن

دوس ندارم ن خونه باشی. شبیه دهه شصت. فقط فکر بشور بساب بچه داری باشی  ت دهه ۸۰ هستی ن ۶۰ ک همش میگی دو دلم میترسم. فلان. حتی برای این.  ک قصر در برم گفتم میخوام بچه بیارم گف  خواستی بچه ام بیاری همراه با درس نمیخوام بچه مانعه پیشرفت بشه برات

میگ اصلن ت بخون ب هیچ شغلی ام نرسیدی مهم نیست فقط. بخون. اتفاق های خوب برات اتفاق میفته

میگم با وجود داشتن فوق لیسانس سر کار نرفتم ‌ . تحصیل خیلی لازمه. الان دیگه زمان تحصیل راهنمایی نیست. پس فردا بچه هات سوال دارن نمیتونی جواب بدی بد میشه. 

میگ اصلن ت بخون ب هیچ شغلی ام نرسیدی مهم نیست فقط. بخون. اتفاق های خوب برات اتفاق میفته دوس ندارم ن ...

خب پس شروع گن

نامزد منم اینطوریه خداروشکر بابت وجودت عمرم🧿❤️

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

میگ اصلن ت بخون ب هیچ شغلی ام نرسیدی مهم نیست فقط. بخون. اتفاق های خوب برات اتفاق میفته دوس ندارم ن ...

وای خوشبحالت 

قدرشو بدون

دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم.                           ازچه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم

استارتر عزیز حس شما کاملا طبیعیهادم وقتی میخواد یه کاریو از اول شروع کنه قبلش چنین احساساتیو دارهولی ...

والا اگر این انگیزه را شوهر من بهم میداد الان  پزشک مملکت بودم..

اصلا ب بچه فکر نکن سنت کمه برو تو اجتماع تجربه ت بیشتر بشه..

نگران یاد گرفتن هم نباش فوقش معلم خصوصی میگیری بهت یاد میده

وَأَن لَّيۡسَ لِلۡإِنسَٰنِ إِلَّا مَا سَعَىٰ

وَأَنَّ سَعۡيَهُۥ سَوۡفَ يُرَىٰ

ببین خدا چقدر قشنگ میگه: برای انسان چیزی جز تلاش نیست و نتیجه ی تلاشش را "به زودی " خواهد یافت.

البته منظور فقط تلاش در مورد درس خوندن نیست ولی اینم شامل میشه.