2777
2789
عنوان

لباس و وسیله دست دوم در حد نو نو

121 بازدید | 6 پست

سلام دوستان و خواهران عزیز . من یک سری لباس دست دوم در حد نو دارم تو دیوار و شیپور و کمدا هم گذاشتم برای فروش ؛ واقعا هم در حد نو هستن فقط یکیش کارکرده هست : فقط لباس نیست وسیله هم هست . یکی از وسیله ها نو هست اصلا . 

باور کنید خودم هم لباس در حد نوی کس دیگه رو مصرف کردم و قصد توهین یا جسارت به شما عزیزان رو ندارم و خودم هم استفاده کردم چندباری وسیله و لباس دست دوم در حد نو . اگه کسی میخواد که تهران هم هست پیام بده براش بفرستم ببینه . ممنون از همگی . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجانی؟؟

راستش چون شما پرسیدید می گم شرمنده به پولشون احتیاج دارم البته خداروشکر سفره ام خالی نیست و در اون حد مشکل مالی ندارم اما خوب به پول اینا نیاز دارم بیمه مون به مشکل خورده و ...... واگرنه مجانی می دادم خدمتتون . حالا باهم توافق می کنیم سر قیمت هاشون با هرکی که بخواد .