2777
2789

وای دوستان تازه یاد گرفته بودم ک چطوری با شاقول کار کنم خیلی سریع جوابمو میداد ینی عالی بود...ولی چون امروز روزه بودم سنگ کلیه هم دارم موقع رها کردن احساس بدنم ب شدت کم آب شد و نزدیک چهار ساعت فقط درد کشیدم نتونستم ادامه بدم....اگه از ایموشن کد چیزی میدونین سوالی دارین بپرسین راهنماییتون میکنم تا جایی ک بلد باشم

جواباش ۱۰۰ در۱۰۰ درسته؟

یاد بده بهمون

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواباش ۱۰۰ در۱۰۰ درسته؟یاد بده بهمون

صد درصدشو نمیدونم.... من از کانال رایگان بادی کد با شهبازیان یاد گرفتم ک بهار یاد میده...من دو خط افقی عمودی کشیدم سوال میپرسیدم شاقول اذیت میکرد بله و خیر رو درست نشون نمیداد....یهو یه جا خوندم ک نوشته بود باید از شاقول بپرسی حرکت بله تو چی هست منم همین کار کردم دیدم شاقول طبق عقربه های ساعت چرخید پرسیدم حرکت خیر تو چی هست دیدم بر خلاف جهت عقربه ها چرخید....بعدش هر سوالی پرسیدم درست جواب داد من سه تا باور خراب هم داشتم ک تونستم رها کنم.....قصدم اینه روزی دو ساعت روی این موضوع کار کنم

صد درصدشو نمیدونم.... من از کانال رایگان بادی کد با شهبازیان یاد گرفتم ک بهار یاد میده...من دو خط اف ...

ممنون توضیح دادی

میشه کانالشو بدی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

چطور بود نتایج

اصلاا نتونستم درست باهاش کار کنم همینکه چشامو میبستم سرگیجه میگرفتم چون فشارم پایین بود کلافه میشدم ولش کردم 

آرامش اعصابم خیلی مهمه برام اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیخام آرامشم بهم بخوره....🍀

صد درصدشو نمیدونم.... من از کانال رایگان بادی کد با شهبازیان یاد گرفتم ک بهار یاد میده...من دو خط اف ...

ینی تونستی درست انجامش بدی؟

آرامش اعصابم خیلی مهمه برام اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیخام آرامشم بهم بخوره....🍀