وای دوستان تازه یاد گرفته بودم ک چطوری با شاقول کار کنم خیلی سریع جوابمو میداد ینی عالی بود...ولی چون امروز روزه بودم سنگ کلیه هم دارم موقع رها کردن احساس بدنم ب شدت کم آب شد و نزدیک چهار ساعت فقط درد کشیدم نتونستم ادامه بدم....اگه از ایموشن کد چیزی میدونین سوالی دارین بپرسین راهنماییتون میکنم تا جایی ک بلد باشم
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
صد درصدشو نمیدونم.... من از کانال رایگان بادی کد با شهبازیان یاد گرفتم ک بهار یاد میده...من دو خط افقی عمودی کشیدم سوال میپرسیدم شاقول اذیت میکرد بله و خیر رو درست نشون نمیداد....یهو یه جا خوندم ک نوشته بود باید از شاقول بپرسی حرکت بله تو چی هست منم همین کار کردم دیدم شاقول طبق عقربه های ساعت چرخید پرسیدم حرکت خیر تو چی هست دیدم بر خلاف جهت عقربه ها چرخید....بعدش هر سوالی پرسیدم درست جواب داد من سه تا باور خراب هم داشتم ک تونستم رها کنم.....قصدم اینه روزی دو ساعت روی این موضوع کار کنم
صد درصدشو نمیدونم.... من از کانال رایگان بادی کد با شهبازیان یاد گرفتم ک بهار یاد میده...من دو خط اف ...
ممنون توضیح دادی
میشه کانالشو بدی
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.