2777
2789
عنوان

مامانم خیلی رو اعصابمه😑😑

145 بازدید | 7 پست

شنبه با شوهرم رفتم خونه مادر شوهرم چون مادر شوهرم میخواست بره کربلا رفتم ازش خداحافظی کنم 

بعد که مادر شوهرم رفت شب رو اونجا موندم 

خواهر شوهرم خیلی به مامانش وابسته اس به خاطر همین شوهرم گفت فردا رو هم اینجا بمون خودم می‌برمت دانشگاه خودم هم میارمت خواهرم تنهاست تو خونه و اینا 

منم گفتم باشه دیشبم موندم امروز شوهرم منو برد دانشگاه از اونور خودم برگشتم خونه از وقتی اومدم فحش میده و هی غر میزنه که تو چرا وقتی میری چند روز وایمیستی 

یکی از دلایلش اخلاق گوه مامانمه بس که غر میزنه خونه مادر شوهرم که میرم آرامش دارم کسی نیست غر بزنه برینه تو اعصابم 

سه روز من خونه نبودم جای اینکه مثل آدم برخورد کنه از وقتی اومدم غر میزنه و فحش میده 

زنگ زده بود به شوهرم می‌گفت دخترمو بیار خواهرانش تنها هستن تو خونه!!! حالا خواهرام کوچیک هم نیستن یکیشون ۱۵ سالشه یکیشون ۹ سالشه 

هرسری میرم خونه مادر شوهرم مامانم بعدش با غر زدن از دماغم در میاره 😑😑😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوره نامزدی این مشکلاتو‌ داره متاسفانه🤦🏻‍♀️دلیل غر هاش میتونه از نگرانیش باشه

نه نگران نیست مرض داره وقتی هم که خونم به جز فحش و دعوا کار دیگه ای با من نداره

نگرانه فکر میکنه قراره چیزی بشه فکرها و دغدغه ها ی مادرانه

تاپیک های قبلم رو بخون این هیچیش به مادر نمیخوره بعدم مگه من خونه غریبه ام؟! خونه مادر شوهرمه 

تاپیک های قبلم رو بخون این هیچیش به مادر نمیخوره بعدم مگه من خونه غریبه ام؟! خونه مادر شوهرمه

من هیچوقت تاپیکهای قبل کاربرا رو نمیخونم...باشه میرم ببینم

عقدی؟

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!