امروز توی مترو یه آقایی با زور از میون دو تا دختر که روی پله برقی بودند رد شد و گفت میخوام پله برقی رو بدووم یکی از دخترا گفت چرا از بین ما رد میشی وقتی مترو نیومده عجله ای هم نیست آقاهه فحش و حرفهای زشت و آخرش هم پرو پرو میخواست دختره رو بزنه واقعا چقدر مردها بیشعور و ابله شدن من با دیدن این صحنه از مردها متنفر شدم که ارزش گذاشتن به حریم خانمها رو رعایت نمیکنند
دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد میزند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش
تا جایی که من مببینم فحش رو دارن عادی سازی میکنن متاسفانه
خیلی زشته یه مرد به یه خانم بی احترامی کنه این نشون دهنده این هست که اون مرد از یه خانواده فاسده وگرنه خانواده های درست به پسرها یاد میدن که به خانم ها احترام بزارند
منتظر بودم کار بدتر کنه بزنممن تو خیابون هم کسی الکی خودشو میزد بهم با ارنجم محکم بهش ضربه میزدم همی ...
واقعا این مورد رو هم زیاد دیدم یه آقایی رد میشد میزد به باسن خانمها و خانمها هم شوکه میشدن ولی یکدفعه دو تا دختر مثل سگ یارو رو زدن خامهای دیگه براشون دست میزدن که این مرد کثیف رو تنبیه کردند
متوجم شما خانم خوبی هستین به دل نگیر شعورانسانیت نداشته
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.