2777
2789

استرتر اجازه میدی حد تاپیکم تموم شده یه سوال راجب تاریخ انقصا بپرسم تو تاپیکت

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویتامین ای سوراخ کن با خلال دندکن برن به ریشه مژه 

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

روغن کرچکم خوبه خیلی 

ژل برگ های الوورا رو ۱ ماه مداوم بزن به مژه و ابروهات چندش هست ولی برو بعد یک ماه ببین چه مژه و ابرو ...

مرسی عزیزمم

چقد بزارم بمونه؟

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!
ویتامین ای سوراخ کن با خلال دندکن برن به ریشه مژه

گل مژه میزنه .

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

ببین عزیز

بستگی داره کدوم روغن بهت بسازه   یا رزماری یا بادام

به من رزماری میسازه کلا...

هر شب قبل خواب با فرچه بزنه به مژهات  ولی صبح حتما با میسلار بشور قشنگ  تا گل مژه نزنی وگرنه بدبخت میشی

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

ببین عزیزبستگی داره کدوم روغن بهت بسازه یا رزماری یا بادامبه من رزماری میسازه کلا...هر شب قبل خواب ...

مرسی عزیزمم

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 40 دقیقه پیش
2791
2779
2792