2777
2789
عنوان

برای پر پشت شدن مژه چی میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 20 پست
گل مژه میزنه .

به پوست نباید بزنه بعصیا گل مژه میزنن بعصیا نه فقط رویش مژه هیچی نمیشه

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

مرسی عزیزممچقد بزارم بمونه؟

من شب میزدم صبر میکردم یکم خشک بشه بعد میخوابیدن صبح میشستم 

یعنی دور چشم و ابروهامو باهم میزدم 

بعضی وقتا کل صورت 

چون واسع صورت و چروک دور چشم هم خوبه 

بعد صبح میشستم 

خیلی اون دوره که به خودم میرسیدم خوب شده بود صورتم 

کاش تنبلی رو بزارم کنار باز شروع کنم 

فقط ابرو و مژه میخوای 

روزی دوبار بزن 

بیست دقیقه بعد بشور با اب ولرم

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به پوست نباید بزنه بعصیا گل مژه میزنن بعصیا نه فقط رویش مژه هیچی نمیشه

روغنه دیگه میره داخل لثه چشم

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

تاریخ انقضا این تموم شده 

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

روغنه دیگه میره داخل لثه چشم

چیزا دیگه هم میزنی میره دیگه کلا هر چیز چربی باعث ملیا میشه