2777
2789
عنوان

کاربربلفی

| مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 205 پست
موضوع تاپیک چی بود؟

بیخیال کش ندید تموم شده رفته 😁 چطوری؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیخیال کش ندید تموم شده رفته 😁 چطوری؟

فدای تو گلم🥰

تو چطوری اونجا هواش چطوره 

راستی یادم رف تو انتخابات شرکت کردین؟ 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ملکه یه جا فحش پدر داد به من میگه ناخواسته بوداومد عذر خواهی کردمن اون تایمی که اینطور گفته بودچندتا ...

خب همینطوری اومد فحش داد 

شما قبلش چی گفتی؟؟ 

من نبودم در جریان نیستم ولی اشتی کنین بره 

شاید واقعا بد برداشت شده و سو تفاهم بوده

📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»

فدای تو گلم🥰تو چطوری اونجا هواش چطوره راستی یادم رف تو انتخابات شرکت کردین؟

منم‌ خوبم‌ خداروشکر

هوا امروز آفتابی😍😍

نه قربونت من شهروند نیستم حق رای ندارم که

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم‌ خوبم‌ خداروشکرهوا امروز آفتابی😍😍نه قربونت من شهروند نیستم حق رای ندارم که

سرد نیست؟ 

جدی؟ من فک کردم سیتیزن شدین

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

تعلیقم شد سه روز 🤣🤣🤣🤣

به جرم نفرین که گفتم روزگار میگرده و دقیقا ت  همین موقعیت قرارت میده

موندم اون کاربر رو چند روز تعلیق کردن یا اصلا تعلیق میکنن اون همه چرت پرت گفته

کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه

معدهعصبی مگه به شما چی گفت شاید سو تفاهم شده

میگفت ملکه چرا ازش عذر خواهی میکنی این پشتت سرت حرف زده  گفتم رفتارشون خوب نیست چون به منم توهین کردن

بهم میگه فتنه ی دو رو 

چرا؟ چون ملکه رو بخشیدم

فعلا با این کاربریم فعالیتی نمیکنم. تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌

عه تو اون تاپیک تعلیق شدی دیدم گفت شوهرت پیچونده منم دیگه نخوندم اومدم بیرون پس در ادامه‌ دعوا شد

اینجا همه رو به چشم اطرافیان خودشون میبینن اینقدرررر لجم گرفت از این حرف 

کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه

تعلیقم شد سه روز 🤣🤣🤣🤣به جرم نفرین که گفتم روزگار میگرده و دقیقا ت همین موقعیت قرارت میدهموندم ا ...

🤣🤣🤣🤣

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سرد نیست؟ جدی؟ من فک کردم سیتیزن شدین

نه امروز خیلی خوب بود بعد از مدت ها

نه فداتشم تازه یکسال دیگه میتونم درخواست بدم

اینجا همه رو به چشم اطرافیان خودشون میبینن اینقدرررر لجم گرفت از این حرف

من دیدم کامنتش رو 

گفتم شاید رفیقته ک باهات راحته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تعلیقم شد سه روز 🤣🤣🤣🤣به جرم نفرین که گفتم روزگار میگرده و دقیقا ت همین موقعیت قرارت میدهموندم ا ...

بازم جای شکر داره🤣

میگفت ملکه چرا ازش عذر خواهی میکنی این پشتت سرت حرف زده گفتم رفتارشون خوب نیست چون به منم توهین کرد ...

چی بگم بچه های خوبین تو دلشون چیزی نیست 

ملکه هم دوستمه چیزی بگه سریع عذاب وجدان میگیره 

شماهم کاربر خوبی هستین 

بهش فکر نکنین اهمیت نداره 

هرچی اذیتت میکنه تو مجازی سمتش نرو 

📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»

خب همینطوری اومد فحش داد شما قبلش چی گفتی؟؟ من نبودم در جریان نیستم ولی اشتی کنین بره شاید واقعا بد ...

من چیزی نگفته بودم

اومد به یکی از دوستان گفتت چه پدر سگی ناراحتت کرده

اونم گفت من😐😐😐😐

فعلا با این کاربریم فعالیتی نمیکنم. تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌

میگفت ملکه چرا ازش عذر خواهی میکنی این پشتت سرت حرف زده گفتم رفتارشون خوب نیست چون به منم توهین کرد ...

واقعا خودتون و اذیت نکنید 

شما کاربر خوبی هستید، بچه‌ها هم ملکه، معدهعصبی و ... همه کاربرهای خوبی هستند

بنظرم گاهی وقتا تفاوت تو نوع نوشتار یا شادم عقاید باعث‌ سوتفاهم میشه 🌹