دوستان اینجا قانون نداره طرف اومده دیشب کلی به من و خانواده ام و همسرم توهین کرده تاپیک زدم برای نی نی یار شکایت الان منو تعلیق کردن یک هفته چون گفتم میرم فتا شکایت ....
هر کی هرچی بهتون گفت اصلا احترام نگذارید خیلی راحت حرفتون رو بزنید ...
کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه
📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»
ولی برای کاربرایی قدیمیتر باید یکم با طبع باز رفتار کنن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
شما امرور تو اون تاپیک بودیکه معده عصبی اومد شروع کردبگو به چه رویی اومدی حرف زدییادش رفت چطور به من ...
معدهعصبی مگه به شما چی گفت
شاید سو تفاهم شده
📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»
با هرکسی مثل خودش رفتار میکنم دقیقا حتما خودتون این مدلی هستید جواب منم به شما این مدلی بوده
کار خوبی میکنی عزیزم
اینا توقع دارن وقتی حمله میکنن به آدم با احترام باهاشون برخورد شه!!!!
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
عزیزم 😍 سلامت باشه هر چی هست اینم مثل آرمان کف سایت قد میکشه 😂
ارررره بخدا وااای آنه کجایی بیا یادت کردیم 🤣🤣
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عه تو اون تاپیک تعلیق شدی دیدم گفت شوهرت پیچونده منم دیگه نخوندم اومدم بیرون پس در ادامه دعوا شد
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
شما امرور تو اون تاپیک بودیکه معده عصبی اومد شروع کردبگو به چه رویی اومدی حرف زدییادش رفت چطور به من ...
بله بودم
خودتون و ناراحت نکنید سوتفاهم شده
معدهعصبی هم ناراحت بود بابت تاپیک شما
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
احترام که نمیزاریم ازون لحاظ خیالت راحت اما فحش هم نمیدهیم به طرف چون فحاشی تو فضای مجازی جریمه و ش ...
نه تو نی نی سایت بگن اونایی که موافق سیاستهای سایتن هیچ مشکلی نداره فحش +۱۸هم بدن بازم هستند چهار تا تاپیک میزنن و دور از جون خیلی خانمهای مذهبی گلی که اینجا هستند و شخصیت و ادبشون ثابت شده است ختم صلوات و ...راه بیاندازند مشکلی نداره
کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه