2777
2789
عنوان

کاربربلفی

| مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 205 پست
خلبانان ملوانان😁

الان همگی مون رو تعلیق میکنه😂😂

ولی نی نی یار پنج مهربونه نسبت به بقیه 

📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»

اینجا بعضی وقتا چاره ای جز رد شدن از حرفا نیست تو اون یکی تاپیک هم گفتم دو تا سه تا کاربر‌ هستن مدت ...

شما امرور تو اون تاپیک بودی

که معده عصبی اومد شروع کرد

بگو به چه رویی اومدی حرف زدی

یادش رفت چطور به من توهین شد

من چند جا گفتم اینا خیلی بی ادبی میکنن

دورغ هم نگفتم شما هم ندونسته ازش دفاع کردی

فعلا با این کاربریم فعالیتی نمیکنم. تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زرد

خب برمیگرده شکر خدا 

ولی برای کاربرایی قدیمی‌تر باید یکم با طبع باز رفتار کنن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم من بودم تاپیک ک گفت شاید همسرت پیچونده رفته جایی دیگه این منظورت هست؟اگه آره خوب دیگه بحثتون ت ...

چون اومده تاپیک زده برای پسرم غیر مستقیم دقیقا همون حرفی که اونجا زد از قصد هم لایک میکرد پستهامو که برم ببینم پروفایلش رو 

کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه

شما امرور تو اون تاپیک بودیکه معده عصبی اومد شروع کردبگو به چه رویی اومدی حرف زدییادش رفت چطور به من ...

معدهعصبی مگه به شما چی گفت 

شاید سو تفاهم شده

📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»

با هرکسی مثل خودش رفتار میکنم دقیقا حتما خودتون این مدلی هستید جواب منم به شما این مدلی بوده

کار خوبی می‌کنی عزیزم 

اینا توقع دارن وقتی حمله میکنن به آدم با احترام باهاشون برخورد شه!!!!

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

صبح تاپیکه زده دهه ۹۰ چرا سایت بهتر بود دیدی اون کاربر اومده میگه میگه بهت سر آجیل ...

آره دیدی اون رو هم

فعلا با این کاربریم فعالیتی نمیکنم. تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌

عزیزم 😍 سلامت باشه هر چی هست اینم مثل آرمان کف سایت قد می‌کشه 😂

ارررره بخدا وااای آنه کجایی بیا یادت کردیم 🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

عه تو اون تاپیک تعلیق شدی دیدم گفت شوهرت پیچونده منم دیگه نخوندم اومدم بیرون پس در ادامه‌ دعوا شد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شما امرور تو اون تاپیک بودیکه معده عصبی اومد شروع کردبگو به چه رویی اومدی حرف زدییادش رفت چطور به من ...

بله بودم 

خودتون و ناراحت نکنید سوتفاهم‌ شده

معدهعصبی هم‌ ناراحت بود بابت تاپیک شما

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

موضوع تاپیک چی بود؟ 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

معدهعصبی مگه به شما چی گفت شاید سو تفاهم شده

ملکه یه جا فحش پدر داد به من 

میگه ناخواسته بود

اومد عذر خواهی کرد

من اون تایمی که اینطور گفته بود

چندتا ازشون انتقاد کردم 

حالا معده عصبی اومد دفاع که آره تو چیز گفتی به ملکه

احترام که نمیزاریم ازون لحاظ خیالت راحت اما فحش هم نمی‌دهیم به طرف چون فحاشی تو فضای مجازی جریمه و ش ...

نه تو  نی نی سایت بگن اونایی که موافق سیاست‌های سایتن هیچ مشکلی نداره فحش +۱۸هم بدن بازم هستند چهار تا تاپیک میزنن و دور از جون خیلی خانمهای مذهبی گلی که اینجا هستند و شخصیت و ادبشون ثابت شده است ختم صلوات و ...راه بیاندازند مشکلی نداره

کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه