2777
2789
عنوان

کاربربلفی

| مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 205 پست
نه امروز خیلی خوب بود بعد از مدت هانه فداتشم تازه یکسال دیگه میتونم درخواست بدم

جدی؟ 

نمیدونستم 

والا اینجا خیلی سرده دیشب منفی ۷ بود

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

بله بودم خودتون و ناراحت نکنید سوتفاهم‌ شدهمعدهعصبی هم‌ ناراحت بود بابت تاپیک شما

من تاپیکی نزدم که ناراحت بشه

بعدشم اونا هر تاپیکی بود

فحش میدادن به کاربرا

ملکه هم چون توهین کرده بود

عذر خواهی کرد من بخشیدمش

ولی چندتا جا از خودش و دوستاش انتقاد کردم

فعلا با این کاربریم فعالیتی نمیکنم. تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

میگفت ملکه چرا ازش عذر خواهی میکنی این پشتت سرت حرف زده گفتم رفتارشون خوب نیست چون به منم توهین کرد ...

ولش کن عزیزم حرفیه که رد و بدل شده تموم شده رفته خودتون رو اذیت نکنید ارزش نداره واقعا اینجا 😘

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

جدی؟ نمیدونستم والا اینجا خیلی سرده دیشب منفی ۷ بود

امروز اینجا ۹ بود

سرما رو فرستادیم برای شما🤪🤪

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من دیدم کامنتش رو گفتم شاید رفیقته ک باهات راحته

اصلا من ایشون رو نمی‌شناختم بعدش اومد به جای اینکه درست صحبت کنه شروع کرد چرت پرت گفتن و یک کاربر دیگه هم باهاش همراهی کرد 

البته تجربه تو این مواقع نشون میده یا کاربری دوم شخصه یا یکی بوده قبلا اینجا بحثی بوده عقده و کینه از من تو دلش مونده خودشو نشون میده جالبه الان دو تا کاربر هم اینجا دیدی که حرفهای من رو دلشون بود 

کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه

امروز اینجا ۹ بودسرما رو فرستادیم برای شما🤪🤪

ایششش 

تازه زده بارون دوباره تو راهه 

دلم برا بارون خدایی تنگ شده همش برف بود😐

خب همینطوری اومد فحش داد شما قبلش چی گفتی؟؟ من نبودم در جریان نیستم ولی اشتی کنین بره شاید واقعا بد ...

ملکه چیزی نگفت معده عصبی ریختش به هم

فعلا با این کاربریم فعالیتی نمیکنم. تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌

من تاپیکی نزدم که ناراحت بشهبعدشم اونا هر تاپیکی بودفحش میدادن به کاربراملکه هم چون توهین کرده بودعذ ...

من با همشون دوست شدم 🤣🤣🤣

چرچیل سری پیش تعلیق شدم اومد دلجویی 

بقیه بحث شما رو نمیدونم و نبودم

کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه

ملکه چیزی نگفت معده عصبی ریختش به هم

چی بگم همه تون خوبین 

نه شما انتقاد کن نه اونا چیزی بگن حل شه بره 

🌸💕

📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»

ولش کن عزیزم حرفیه که رد و بدل شده تموم شده رفته خودتون رو اذیت نکنید ارزش نداره واقعا اینجا 😘

با اینکه بهم فحش دادن 

بخشیدمشون بهم میگن دور رو

بیارم ناپلئونی رو؟!

بیار😂😂

پخش کن اشتی کنن همه 

📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»

من با همشون دوست شدم 🤣🤣🤣چرچیل سری پیش تعلیق شدم اومد دلجویی بقیه بحث شما رو نمیدونم و نبودم

منم مشکلی نداشتم باهاشون

معده عصبی امروز اومد توهین کرد