2777
2789

سلام من چند ماهیه عقدم ۱۰ ماهی 

امروز دومین سالگرد مادربزرگ نامزدم بود 

بعد مادرشوهرم اومده بود خونمون ب مامانم گفت فقط فردا میریم سر مزار دومین سالگرد مامانمه .مامانم هم تسلیت گفت گفت بتونم میام پای مامانم دردمیکنه نتونست بره

اصلاا مادرشوهرم بهم نگفتن بعد نامزدم تو ماشین بهم گفت عزیزم فردا میریم سرمزار میای؟ گفتم آره عزیزم حتما گفت باشه پس میام دنبالت گفتم باشه

فرداش ک امروزه: صبح پاشدم دیدم کمی سر درد دارم ب نامزدم هم گفتم ی کوچولو سرم دردمیکنه گفت استراحت کن گفتم باشه بعد دو سه ساعت گفت عزیزم ساعت ۳ میام دنبالت گفتم باشه گفت نمیخواد بیای عزیزم  چرا عزیزم؟ فقط سرمزار یا مسجد اینا هم هست گفت ن فقط سرمزار چون سرت دردمیکنه نمیخواد بیای گفتم باشه

حالا بعد کمی اس دادم عزیزم کجایی گفت سرمزار گفتم  با کی رفتنین گفت ابجیم اینا و دامادامون گفتم بد نشد ک من نیومدم گفت چی بگم عب نداره 

گفتم فداتشم خودت گفتی نمیخواد بیای جایی ک باید حتما باشم بگو بریم عزیزم

خدانکنه عزیزم گفتم سر درد داری بخاطره اون.باشه

فامیلاتونم اونجان گفت همههه‌

گقتم خب چرا ب من نگفتن؟؟

بیخیال عزیزم

مامانت اصلا بهم نگفت فقط ب مامانم گفت.

و بهت گفتم بیام گفتی نمیخواد بیای گفتم حتما زیاد مهم نیس نمیدونستم همه دور همین

آره اشگالی نداره عزیزم

منم گفتم از این ب بعد بدون من حق نداری جایی بری

بعد زنگ زدم بهش گفتم تو نمیدونی جاهایی ک مهمه منو ببری گفت خودت باید متوجه بشی تو باید ب احترام‌من میومدی و..درکل بحث شد گوشی رو قطع کردم .

رفتم ب مامانم گفتم باید میرفتیم گفت آخه سالگردش نبود ک دومین سالگردشه دوساله فوت شده زیاد مهم نبوده و این‌بار خودمونی میرن 

پشیمون شدم بحث کردم باهاش الان چجوری جمعش کنم؟

و اینم‌بگین امشب میرم خونه خواهرشوهرم دعوت کرده اونجا مادرشوهرم رو دیدم چی بگم؟؟

@ماهترین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دومین سالگرد بود دیگه انقدم مهم نیست. به روی خودتم نیار، اگه هم چیزی گفت بگو من سردرد داشتم یکم فلان ...

مرسیی ایکاش بحث نمیکردم نامزدم آروم بود همش میگفت اشکالی نداره من دعوا شروع کردم رفتم ب نامزدم چی بگم

عزیزم خودت کشش دادی

اشکالی نداره، رفتی اونجا به مادرشوهرت تسلیت بگو و بگو شرمنده من از صبح بد حال بودم ولی قرار بود بیام دیگه نامزدم گفت چون مراسم نیست و فقط سر مزاره نمیخواد بیای وگرنه وظیفم بود کنارتون باشم انشالله تو شادی هاتون شرکت کنم

هرچقدرم سردرد داشتی باید میرفتی مادرشوهرت بهت نگفته چون دیگه بعد ده ماه لازم نیست بگه یعنی تو ازخودشونی فکرنمیکرده دعوت لازم داشته باشی باید میرفتی ازصبح کنارشون میبودی سالگرد دهم هم باشه بهرحال مهم بوده که مراسم گرفتن اول و دوم نداره بدتراینکه باشوهرتم بحث کردی بااینکه خودت مقصربودی باعرض معذرت حداقل باید اینجا شوهرتو نگه میداشتی برات ماست مالی کنه پیش خانوادش

والا خودت دلت نخواسته دیگه

اگه دلت میخواست نامزدت‌ معلوم بود که تعارف میکنه بخاطر سردردت نیا 

خودت باید بدونی حتی وقتی خانواده خودشون هستن تو دیگه عضو اون خانواده ای حتی اگر سردرد داشتی یک  مسکنی چیزی میخوردی میرفتی 

بعدم مادرسوهرت به مادرت کفته کلی کفته بنظرم حتما نیاز 

نبوده تک تک دعوت کنه یعنی امکان داره مادرتو دعوت کنه تورو نخاد ؟بحثتم با نامزدت الکیه خودتو از چشمش ننداز سر این مسایل 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مرسیی ایکاش بحث نمیکردم نامزدم آروم بود همش میگفت اشکالی نداره من دعوا شروع کردم رفتم ب نامزدم چی بگ ...

چندتا استارتر داربم اینحا؟!🧐

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مرسی عزیزم چقدر خوب گفتین

من همیشه تو زندگی خودمم دنبال صلح و آروم حرف زدنم

ب بقیه هم همینو پیشنهاد میکنم

اینایی ک برای هر مشکلی میان میگن ولشکن بابا دعوا کن بحث کن دلسوز نیستن

انشالله که به راحتی حل بشه عزیزم به نامزدت هم بگو سر درد داشتم اعصابم خورد بود وگرنه نمیخواستم بحث کنم