2777
2789
عنوان

هزینه سونوگرافی آنومالی جنین چقدره

2149 بازدید | 31 پست

سلام خانوما اگه کسی ماه های اخیر سونوگرافی آنومالی داده ممنون میشم بگه هزینش چقدره و اینکه جقدر طول کشید؟

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

عزیزم چند هفتگی آنومالی میدی؟

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم هرشهری فرق داره من تهرانم ۲۳۰۰ دادم رب ساعت طول کشید اکو قلبم ۲میلیون جداس

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم هرشهری فرق داره من تهرانم ۲۳۰۰ دادم رب ساعت طول کشید اکو قلبم ۲میلیون جداس

اکو قلب رو خودت خواستی؟ یا الزامیه؟ شامل بیمه نمیشه؟

اکو قلب رو خودت خواستی؟ یا الزامیه؟ شامل بیمه نمیشه؟

اصلا انومالیو بیمه انجام نمیده 

اکو قلبم دکترم گفت بری بهتره در کل توصیه میکنم خیلی واجبه برا همه دیدی میگن یه دفه جنین تو ماه های اخر ایست قلبی کرد یکهو؟یا بدنیااومد قلبش سوراخ بود اینا تو انومالی میزنه نرمال درصورتی ک اصلش تو اکو قلب جنین مشخص میشه خیلی خوبه اگ بری 

تهرانی؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اصلا انومالیو بیمه انجام نمیده اکو قلبم دکترم گفت بری بهتره در کل توصیه میکنم خیلی واجبه برا همه دید ...

نه من کرمانشاهم

بله و نامه سونوگرافی هم از دکترم داشتم برای بقیه آزاد دو برابرش شده بود

من دکترم دو ماه پیش واسم سونو انومالی نوشته الان باید برم دوباره واسم بنویسه؟

نه برای منم یه ماه قبل نوشته بود همونو بردم

اخه فک کنم تا یک ماه اعتبار داره دقیق میتونی بهم بگی یک ماه گذشته بود یا بیشتر از یک ماه؟ 

منم تهرانم 45 هزار تومن آنومالی شد 65 هزار اکو قلب جنین  40 تومن سونوگرافی nt

بیمارستان مهدیه  با بیمه سلامت 

فقط باید دو هفته زودتر نوبت بگیری 

همه شهرها بیمارستان های دولتی تخصصی زنان این قیمته 

تهران  بیمارستان مهدیه ارش فرح