2777
2789
عنوان

هزینه سونوگرافی آنومالی جنین چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 31 پست
منم تهرانم 45 هزار تومن آنومالی شد 65 هزار اکو قلب جنین 40 تومن سونوگرافی ntبیمارستان مهدیه با بیم ...

چقدر خوب فک نمیکنم اینجا مرکز دولتی انجام بده

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

منم تهرانم 45 هزار تومن آنومالی شد 65 هزار اکو قلب جنین 40 تومن سونوگرافی ntبیمارستان مهدیه با بیم ...

انومالی ۴۵ هزار تومن😂😂😂 مگه میشه فک کنم قیمتای ۲۰ سال پیشه اصلا نشنیدم خدایی پشمی نمونده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من خودم دولتی انجام دادم بیمارستان خمینی اکو قلب جنینو ۱ میلیون میشد ک با بیمه شد ۳۰۰ ک کمترین حالت ممکن بود و گفتن نرخ دولتی برای همه مراکز دولتی ۱ تومنه با بیمه کمتر میشه ولی دیگه کمتر از ۳۰۰ نمیشه این ارزونترین جا بود

فک کنم عضو کمیته امدادی چیزی بودین چون اصلا نرخ کشوریش ۱ تومنه مراکز دولتی با بیمه سلامت ۹۰۰ با بیمه تامین ۳۰۰ 

مراکز خصوصی هم ۲ میلیون ب بالا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چقدر خوب فک نمیکنم اینجا مرکز دولتی انجام بده

عزیزم فکر نکنم راست بگه یا نامه کمیته امدادی چیزی داشته اصلا امکان نداره چیزی ک قیمت مصوب وزارت بهداشت برا مراکز دولتی ۱میلیون تومنه ۴۵ هزارتومن بگیره فک کنم زمان شاه انجام داده یا بچش همسن منه😂

یعنی دروغ میگم شما نشنیدی اما من 12بهمن انجام دادم انومالی

نه اخه قیمت مصوب وزارت بهداشت همه جا یکیه خیلی ۴۵ تومن گرفتن میگم شاید تحت پوششی چیزی بودی

نه اخه قیمت مصوب وزارت بهداشت همه جا یکیه خیلی ۴۵ تومن گرفتن میگم شاید تحت پوششی چیزی بودی

ن عزیزم شوهر دارم  بیمه سلامت هستم از این سالی 300 هزار تومن ها  دهک ما 7 هست

ولی واس همه این قیمت بود 

سونو آنومالی آن تی اکو تعین جنسیت وزن و.... هر کدام فقط سالی یک بار هر کد ملی

ن عزیزم شوهر دارم بیمه سلامت هستم از این سالی 300 هزار تومن ها دهک ما 7 هستولی واس همه این قیمت بو ...

ینی الان من برم چکاپ هفته ۲۶ بازم ۴۵ هزارتومنه؟

ینی الان من برم چکاپ هفته ۲۶ بازم ۴۵ هزارتومنه؟

واس افغان ها گرونه اونجا 

ما ک ایرانی هستیم بله ارزونه تلفنی وقت بگیر از دکتر زنان متخصص ویزیت ۱۸ هزار میشه  اون باید بنویسه و نوبت بدن برات بزن از ۱۱۸ نوبت بگیر 

واس افغان ها گرونه اونجا ما ک ایرانی هستیم بله ارزونه تلفنی وقت بگیر از دکتر زنان متخصص ویزیت ۱۸ هزا ...

ویزیتو ک اره ویزیت برا ما ۱۵ هزارتومنه باتامین ولی دیگه سنو ها نرخش مشخصه و نشنیدم ۴۵ تومن اگر اینجوری باشه پس خریته کسی ۲ تومن بده

من ک ۴۵ هزار دادم ولی همونجا انومالی از ی افغان ۳ملیون پانصد گرفت

افغانی نرخ مصوب رو داده بهت گفتم نرخ مصوب همون ۳ تا ۴تومنه حالا بیمه نهایتا نصف بشه ن ک 4۵ هزارتومن بشه که

افغانی نرخ مصوب رو داده بهت گفتم نرخ مصوب همون ۳ تا ۴تومنه حالا بیمه نهایتا نصف بشه ن ک 4۵ هزارتومن ...

من ک دروغ نمیگم خانم محترم ک هی میگی نرخ مصوب 

بنده 45 هزار تومان دادم 12 بهمن بابت آنومالی با بیمه سلامت 

قیمت و آدرس دادن ب دیگران 

وگرنه ب من چه  کسی باور کنه یا نکنه 

عقل داره تلفن بیمارستان مهدیه هست زنگ بزنن بپرسن 

انگار از جیب من میره ک بخام زور بزنم دیگران باور کنن