2777
2789
رسپینا چرا واقعا من هیچ کدوم از اینا رو نداشتم؟؟ نکنه منو اصلا عمل نکردن؟؟😂😂😂😂🤦‍♀️واسه من فقط س ...

فک کنم این درن جدیدا مد شده😄 چون داداش خودمم ده سال قبل عمل کرد نذاشتن براش

چیز مضخرفیه، منو مرخص کردن درنیاوردن گفتن فردا بیا😐 یعنی تا سه روز بعد تو شکمم بود، نفس میکشیدم یا سرفه میکردم یا میخندیدم قشنگ فشار لوله رو داخل شکم حس میکردم.

بعد عمل خواهرشوهر کوچیکم با دختر خواهرشوهرم پیشم بودن،انقدر اینا منو میخندوندن من گریه میکردم از دستشون😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

خواهرمم فک میکرد براش درن نمیذارن من قبلش این امادگی رو بهش دادم 😁پس تا ۱۰ روز درگیره اره پانسمانشو ...

چند روز اول ترشحاتش زیاده

بگو پانسمان فشاری بزاره (میرا جان شما توضیحاتشو بده😁)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه در ارتباط نیستم آخرین بار فکر کنم پنج ماه پیش بود پیام دادیمهمینجا رو هم وقتایی که نیست من میام س ...

یعنی یدونه رفیقم نتونستی از مجردیت نگه داری😤

ایشالا با آدمها و رفیقای جدید تو دنیای واقعی آشنا بشی

من جدیدا خیلی به این موضوع فکر میکنم، هر چقدم تکنولوژی پیشرفت کنه و آدما سرشون شلوغ بشه، بازم برای تعامل نیاز به شخصیت های واقعی دارن

اصلا دو تا جمله ای که با دوست و رفیق صمیمیت میگی با هیچی قابل مقایسه نیس

خلاصه که اینطوریا...🥲

اره ادامه میدم باشگاه رو تا به سایز و وزن ایده آلم برسم. اتفاقا من مجرد بودم خیلی اهل ورزش و کوهنورد ...

چه برنامه  خوبی دارن مامان و بابات  

همین برنامه رو توام با همسر بذار ببرش پیاده روی 😁

اوه چت کنید بابا😁کیف نامزدبازی به همون چت کردنشه😅ماهم از بعد عروسی کلا چت نمیکنیم زیاد.مگه اینکه ق ...

گفتی مگه قهر باشم که پیام بده 

یاد اون حمام کذایی افتادم 

چند بار زنگ زده بود ؟

۲۳ بار بود فک کنم😂😂😂

البته من شناختی از آقا دوماد جدیدمون( همسر تپش) ندارم😁شاید مثه دوماد قبلی سخت گیر و گیر بده نباشه😑 ...

عزیززم😢

چادری شدی؟

کنار اومدی  با همسر؟

ما هم کشمکش داریم اصلا فکر نمیکنم زندگی وجود داشته باشه که توش کشمکش نباشه بعضی وقتا دلم میخواد به بابام بگم این چه چاهی بود که منو انداختی توش ولی خب یاد این میفتم که تو لحظه های خوب هیچوقت نمیگم برم ازش تشکر کنم بعد خودم  دیگه خودم پشیمون میشم از فکرم🙃

یعنی یدونه رفیقم نتونستی از مجردیت نگه داری😤ایشالا با آدمها و رفیقای جدید تو دنیای واقعی آشنا بشیمن ...

نبابا نتونستم. اره موافقم رفیق خیلی خوبه . خیلی از حرفارو ادم نمیتونه به خانوادش بگه به واسطه رودربایسی و خجالتی که داره ولی به رفیق میشه گفت 

چه برنامه خوبی دارن مامان و بابات همین برنامه رو توام با همسر بذار ببرش پیاده روی 😁

اره 

منم دوست دارم بریم منتها فعلا نمیشه چون عصرا هم تو خونه رو یه موضوع کاری, کار میکنه ببینم بعدا چی میشه شاید رفتیم

گفتی مگه قهر باشم که پیام بده یاد اون حمام کذایی افتادم چند بار زنگ زده بود ؟۲۳ بار بود فک کنم😂😂😂

هعییی یادم نیار اون روزا روووو

الان اگه چندبار زنگ بزنه و جواب ندم منو میکشههه 

چندبار پیش اومده تلفنم روی بی صدا بوده متوجه زنگش و پیامش نشدم بعد که اومد تلفنو ازم گرفت گفت تلفن برای جواب دادنه وقتی جواب نمیدی یعنی نیازی بهش نداری و تا دو روز هم بهم نداد.... دیگه الان هرجااا که باشم زنگ بزنه یا پیام بفرسته سریع باید جواب بدم🤕

عزیززم😢چادری شدی؟کنار اومدی با همسر؟ما هم کشمکش داریم اصلا فکر نمیکنم زندگی وجود داشته باشه که توش ...

چادر اره . دائمی نه ولی کم و بیش آره

کنار که نه نیومدم ببین کلا زندگی ما کنار اومدنی نیست چون هیچکدوممون کوتاه نمیایم جفتمون لجباز و یه دنده ایم و باهم بحث میکنیم نه من ادمی ام که دربرابر تحمیل حرفش سکوت کنم و زیر بار حرفی برم که خوشایندم نیست . نه اون ادمیه که ساکت بمونه و کوتاه بیاد انقد بحث میکنیم تا خسته شیم🫠