2777
2789
چادر اره . دائمی نه ولی کم و بیش آرهکنار که نه نیومدم ببین کلا زندگی ما کنار اومدنی نیست چون هیچکدوم ...

چقدر خودخواهه همسرتت:(

چرا انقدر محدودت میکنه خوبه قبل ازدواج گفتی دوست نداری این مدلی محدود بشی و...

باهاش حرف بزن خو بگو اینکارات بدتر باعث میشه علاقم بهت کم بشه مرررد

اینکه رفیقتو گرفت‌و چادریت کرد و...ناراحتم و عصبیم میکنه حس میکنم یکی از دوستای صمیمیم و یکی داره زوور میگه بهش و من نمیتونم کاری کنم

جانان از همون موقع ها که حرف میزدیم و بحث خواستگاری بود یه حس خواهرانه بهت داشتم چون یادمه جفتمون کنکوری بودیم همش از دستش عصبی بودم که چرا داره جلو پیشرفتتو میگیره و نمیزاره تمرکز کنی و کنکور بدی

و هی راه حل میدادم میگفتم کوتاه نیا جلو خانوادتاا ولی خب زور اونا بیشتر بود 

شاید همسرت بخاطر همون لج و لجبازیای اوایل انقدر سخت گیر شده البته به واسطه شغلشم هست:)

ولی خب اینجا مبتونی منو به عنوان رفیق حساب کنی واقعا تو شاید منو یادت نیاد🥲ولی من همون موقع یه حس دوستی و خواهرانه بهت گرفتم 

تلگرام و اینستام نمبزاره داشته باشی لابود!

عزیزم😂ماهم برات آرزوی موفقیت میکنیم ولی اگه رشتت پرستاریه میرا تو رو خدا از اون پرستار مهربونا باش ...

عزیزم جز مهربون بودن کاری از دستم بر نمیاد

فعلا دانشجو ام به زور چهارتا کار بلدم مجبورم کلی قربونت صدقه بیمار برم که اگه زدم سوراخ سوراخ شد چیزی بهم نگاه😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اره برو بردار😁 میرا نگو تا الان کسیو برنداشتی که باورم نمیشه یعنی حرفی گفتگویی نگاهی چشمکی چی ...

اتفاق زیاد پیش اومده

ولی خو میرا پا بده نیست همچنان تقوای الهی پیشه میکنم😂

الهی😍امیدوارم موفق باشه بشرطی که قول بدی زود عروسش نکنی😅یا داماد دوستی زود عروس میکنی؟

اتفاقا چون خودم زود ازدواج کردم دلم نمیخواد بچه هام زود ازدواج کنن، مگه خودش بیفته دنبال یکی مجبور بشم...😐😤🤣

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام خانوما شبتون بخیرکلی دلم براتون تنگ شده بود😘❤️چخبراا؟دیدم جانا برگشته کلی خوشحال شدم😍خبری از ...

سلام عشقم😍😍😍😍

دل ما هم برات خیلی تنگ شده بود فدات شم🥰🥰

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

منم کمتر از یک ماهه دیگه عروسیمه دیگه درگیر کارای اونم🥰

به به😍😍به سلامتی عزیزم😍😍

الهی که خوشبخت و سفیدبخت و عاقبت به خیر بشی عزیزدلم🤲🤲به پای هم پیر بشین نیلوفر جان🤲🤲🥰🥰

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

چادر اره . دائمی نه ولی کم و بیش آرهکنار که نه نیومدم ببین کلا زندگی ما کنار اومدنی نیست چون هیچکدوم ...

یاد دوستم افتادم که با پسر خالش ازدواج کرده بعد قبل اینکه عقد کنن ماماناشون نگران بودن که اینا جفتشون یه دندن چطوری میخوان باهم کنار بیان، اخر سر هم همسرش گفته بود عب نداره تهش انقد همو میزنیم که بیهوش بشیم 😁

ولی این موردی که میگی تو خیلی از زندگیا هست دیگه تو یسری موارد خودت باید کوتاه بیای تو یسری موارد هم همسرت

انشالله که حال دلت خوب باشه💝