2777
2789
یادش بخیییر جانا برامون اسکرین میذاش همه از ادب و نحوه بیان همسرش پرامون ریخته بود جانا الان در چ ...

الان زیاد پیام نمیدیم  اخه کار داشته باشیم زنگ میزنیم 

چت هم کم پیش میاد مگر اینکه تهران باشه دورباشه چند شب که کم و بیش چت کنیم وگرنه بقیش همش زنگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمل کرد من بجای اون یه نفس راحت کشیدم همش دردش میومد ما از نگرانی میمردیم ولی رسپینا برا خودم میترسم ...

خداروشکر پس خواهرت راحت شد،

اگه هنوز درد نداری فک کنم یه قرص داره، الان خونه نیستم نمیدونم اسم قرصش چی بود،اوایل که دردم شدید نبود دکترم یه قرص داد روش نوشته بود برا دفع سنگ صفرا،البته برا من جواب نداد ، دکترم گفت این قرصو وقتی دردا شروع نشده باید بخوری...

اره راهای طب سنتی رو هم رفتم فایده نداشت ...

دختر عموهامم همون راهایی که من رفتم رو رفتن تازه بیشتر از من از عمل میترسیدن، ولی اونام بعد من عمل کردن، کلا خانواده پدریم هممون سنگ کلیه و صفرا داریم...

سنگای داخل کیسه صفرا رو فقط یه قسمتشو میدن به بیمار،بقیه رو میفرستن پاتولوژی واسه همون اندازه سنگ کوچیکه

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام رسپینا خانوووم چه خوب چشممون به جمالتون روشن شد😍😅

میدونستم برمیگردیا

از اون رفیقت که از ممد میترسید چه خبر؟ هنوز باهاش در ارتباطی یا اونم ممد ازت گرفت؟!

توهم مثه من ترسویی پس😅ولی رسپینا از همون کامنتش که میگه عمل کن سختیش دو روزه مشخصه دل و جراتش از ما ...

اگه بدونی من قبل این که برم زیرتیغ یه مضخرفاتی رو خوردم که کارم به عمل نکشه ،اصلا باورت نمیشه😂

الان خودم یادم میاد عوق میزنم

یه دارو گیاهی بود شب قبل خواب باید میخوردم،راس ساعت ۶صبح باید تو دسشویی میبودم اگر یه ثانیه بین راه توقف میکردم گلاب به روتون کل زندگیم به گند کشیده میشد🤣

کل اون روز رو طوری برنامه میچیدم که مجبور نشم از خونه برم بیرون

خداییش اینو نمیشد با ورزش و رژیم کاریش کرد

چاقی که درمون داره، یکم اراده میخواد، ولی عوارض اسلیو زیاده، درد عمل به کنار، چند ماه بعد عمل میبینیشون هنوز درگیرن

توهم مثه من ترسویی پس😅ولی رسپینا از همون کامنتش که میگه عمل کن سختیش دو روزه مشخصه دل و جراتش از ما ...

اره بابا من خیلی ترسو ام ۳ هفته پیش رفتم عمل حذف عینک 

انقدددر استرس داشتم که شب قبلشو از استرس خوابم نبرد 👀

رسپیناهم اسلیو رو نمیگه 

من سنگ صفرا دارم اونو میگه عمل کن من از این هم که مربوط به سلامتیه میترسم عقبش میندازم 

چه برسه که جرئت کنم برم اسلیو 

ولی جانا باشگاه خیلی خوبه بخصوص برای فرم دهی 

حتما ادامه بده برای روحیه هم خیلی خوبه 👌

منم یه مدت میرفتم واقعا خوب بود برام دوباره میخوام شروع کنم

الان زیاد پیام نمیدیم اخه کار داشته باشیم زنگ میزنیم چت هم کم پیش میاد مگر اینکه تهران باشه دورباشه ...

ما هم همینطوریم 

با اینکه نامزدیم 

و از هم دوریم 

ولی اهل چت کردن نیستیم 

همش زنگه 

خداروشکر پس خواهرت راحت شد،اگه هنوز درد نداری فک کنم یه قرص داره، الان خونه نیستم نمیدونم اسم قرصش چ ...

اره راحت شد چون درد میکشید 

یبار که رفت بیمارستان مخدر زدن  بهش تا دردش آروم شد 

ولی من هنوز درد ندارم 

خیلیم میترسم از عمل🤦‍♀️

مخصوصا رسپینا درن خواهرمو کشیدن جاشو دیدم پرام ریخت چرا اونطوریه خب اونم بخیه بزنن ادم قلبش ریش میشه 😢

برای تو چند روز کشید خوب شد؟

دکتر خواهرم بهش گفته سنگ بزرگ باشه باید در اورد چون سرطان زاس  برا منم بزرگه 🤦‍♀️ حالا نمیدونم درد نداره میشه فعلا کاریش نداشته باشم یا نه 

حالا این هفته خواهرم میره ویزیت بعد عمل 

منم میرم ویزیت بشم ولی اگه بگه عمل من خیلی میترسم😭

اره راحت شد چون درد میکشید یبار که رفت بیمارستان مخدر زدن بهش تا دردش آروم شد ولی من هنوز درد ندارم ...

راستش من خودمم از جای درن شوکه شدم،اصلا تو همون بیمارستان دیدم یه لوله وصله به شکمم تعجب کردم😄 اولین بار بود همچین چیزی میدیدم

تا اعماقت دیده میشه😂

تا یک هفته خونابه میداد و باز بود

بعد ده روز بسته شد

مواظب باشه عفونت نکنه

والا دلتنگ بودم🥲منتها گرفتاری و روزمرگی نمیذاشت سر بزنممنم یه اخلاقی دارم وقتی فکرم درگیر باشه دل ...

فدا سرت از این به بعد شاهد حضور سبزت خواهم بود😎🫂

هیچی دیگه مجبور بخاطر جمع شدن شما برم شمار هم کلاسی هام یدونه بردارم😂

راستش من خودمم از جای درن شوکه شدم،اصلا تو همون بیمارستان دیدم یه لوله وصله به شکمم تعجب کردم😄 اولی ...

بعد من رو فرستادن پانسمان درن دار رو تعویض کنم

خودم هیچ پشم برام نمونده بود

بیمار هم به خانم بود می‌گفت تروخدا درد نداره؟

یکی میخواست ما دوتا رو باهم دلداری بده

بهش گفتم دانشگاه ام ترم اول کارآموزیمه بنده خدا یه غمی گرفت که نگو

گفتم ببین بیا همکاری کن من تعویض کنم ویلا میدنش دست همکلاسی های پسرم

اونم خدایی خیلی مهربون بود کلی هم برام آرزو موفقیت کرد 😍😀

بعد من رو فرستادن پانسمان درن دار رو تعویض کنمخودم هیچ پشم برام نمونده بودبیمار هم به خانم بود می‌گف ...

خفه نشی میرا،این که گفتی کارآموزم بدتر چیزیه که به یه بیمار میشه گفت🤣🤣

دکتر به من گفت برا بخیه ها ده روز دیگه خودت بکش نمیخواد بیای،

به هر کی گفتم قبول نکرد خودمم دلشو نداشتم، دختر هفت سالم کشید😐

خفه نشی میرا،این که گفتی کارآموزم بدتر چیزیه که به یه بیمار میشه گفت🤣🤣دکتر به من گفت برا بخیه ها د ...

من یک واحد اخلاق پرستاری پاس نکردم که دروغ بگم😎

شوخی میکنم اتفاقا اینجور شرایط اصلاااا نباید بگی کارآموزی مخصوصاااا ترم اولللل

حتی بعضی استادا جلو بیمار به دانشجو ها میگن همکار که بیمار همکاری کنه 

ولی خو من بدبخت یکبار رفتن بالا سر مریض اونم همش می‌گفت خانم دکتر فلان و... 

دیدم خوب داره همکاری می‌کنه نگفتم پرستارم اونم ترمک

یهو دوستم اومد گفت خانم دکتر فقط ساعت ده میاد این دوست منم ترم دو پرستاریه 

واییی دلم میخواست خفه اش کنم

از اون موقع جرئت ندارم راهی جز راستی برگزینم میترسم دوستام لوم بدن باز

چون خیلییی بد ضایع شدم 😂😂