khanomekhone2 مدیر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1203 عنوان 💛سلام💛 | مشاهده متن کامل بحث + 16280 بازدید | 483 پست سلام بچه ها لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر 1403/12/13 | 16:12 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رسپینا۹۲ عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1652 یعنی الان بقیه چیکار میکنن؟ سلام من شهید شدم😌 # یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱
میرا9 عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 304 سلام من شهید شدم😌 رسپینا جان شما هفت تا بچه به این دنیا بدهکاری قانون جذب ولت نمیکنه هااا بدهی بده جام شهادت رو میزهببینم نکنه هفتمین بچه ها هم راست و ریس کردی و میخوای سریع به دیار باقی بشتابی؟؟نگاه به مدت ازت خبر نداشتم کار خودت رو کردیییی
میرا9 عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 304 من و دوستام قرار بود با اکانت فیک بریم به همکلاسی های من اعتراف کنیم یهو زد همون شب نت ملی شدالان مگه تو نی نی سایت دنبالشان برگردملعنتی چقدر خدا دوستشون داشتم😤😑😑😑
رسپینا۹۲ عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1652 رسپینا جان شما هفت تا بچه به این دنیا بدهکاری قانون جذب ولت نمیکنه هااا بدهی بده جام شهادت رو میزهبب ... سلامبچه هارو سپردم به خدااتفاقا از دست همون بچه ها جام شهادت رو نوشیدم، دیوونه ام کردن 😂 # یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱
رسپینا۹۲ عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1652 من و دوستام قرار بود با اکانت فیک بریم به همکلاسی های من اعتراف کنیم یهو زد همون شب نت ملی شدالان مگ ... چه اعترافی؟یکم آروم بگیر مملکت رو هواس تو هنوز دست از خرابکاری برنداشتی😁 # یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱
میرا9 عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 304 چه اعترافی؟یکم آروم بگیر مملکت رو هواس تو هنوز دست از خرابکاری برنداشتی😁 دوستم مال یه رشته دیگه بوداز همکلاسی من خوشش میومدمیخواستیم هم اسکول کنیم بچه های کلاس رو هم این دو تا کفتر رو بهم برسونین که خدا زد پس سر هممون 🥲
میرا9 عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 304 سلامبچه هارو سپردم به خدااتفاقا از دست همون بچه ها جام شهادت رو نوشیدم، دیوونه ام کردن 😂 خدا قوت😜😂
رسپینا۹۲ عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1652 دوستم مال یه رشته دیگه بوداز همکلاسی من خوشش میومدمیخواستیم هم اسکول کنیم بچه های کلاس رو هم این دو ... قبلا بهت گفته بودم کههههپسرای دانشگاه اصلااااا به درد نمیخورن، چرا درساتو یادت رفته😂 اگه پسره ترم بالاییه که اوکی وگرنه به دوستت بگو بیخیالش بشه # یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱
میرا9 عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 304 قبلا بهت گفته بودم کههههپسرای دانشگاه اصلااااا به درد نمیخورن، چرا درساتو یادت رفته😂 اگه پسره ترم ب ... درس پس میدم استادالان قشنگ به چشم دیدم درس هامو 👌👌ولی خو من شاگرد شما بودم دوستام که این چیزا رو بلد نیستن 😎نه هم ترم خودمونه فعلا که پرید تا جهنم نریم ول کن نیستیم😂😂
رسپینا۹۲ عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1652 درس پس میدم استادالان قشنگ به چشم دیدم درس هامو 👌👌ولی خو من شاگرد شما بودم دوستام که این چیزا رو ب ... به دوستانم بگو همگی تمرکزتون رو بزارید رو ترم بالایی ها🤣 # یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱
میرا9 عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 304 به دوستانم بگو همگی تمرکزتون رو بزارید رو ترم بالایی ها🤣 دیر رسیدیم ترم بالایی بدون صاحب یافت نمیشه باید تو دانشکده های دیگه تجسس راه بندازیم
khanomekhone2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1203 بچه ها عکسای پروفایلاتون چه بامزه ست👌👌😍😍😁😁 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
میرا9 عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 304 بچه ها عکسای پروفایلاتون چه بامزه ست👌👌😍😍😁😁 مال من هیچ همخونی باهام ندارهمیتونم خبیث بودنم رو پشت این پروفایل معصوم پنهان کنم😈😈😁
khanomekhone2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1203 مال من هیچ همخونی باهام ندارهمیتونم خبیث بودنم رو پشت این پروفایل معصوم پنهان کنم😈😈😁 نگو اینطوری دختر😁😁تو به این خوش قلبی و مهربونی🥰🥰 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر