2777
2789
ماچ به کله ات😁😘راستی تو کدوم خانوم خونه بودی؟😂🤕

فدات بشم من🥰🥰

مگه چند تا خانوم خونه داشتیم؟😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دوتا نبود؟🥲😁

یکیش من بودم، یکیشم نیلوفر بود که با اکانت مامانش بود بعد دیگه خودش کاربری زد ، اومد😁❤️

عزیزای دلم بی نهایت دلم براتون تنگ شده💔💔

واقعا یاد اون روزا بخیر🥲🥲

دیگه هیچوقت تکرار نشدن و نمیشن

یکیش من بودم، یکیشم نیلوفر بود که با اکانت مامانش بود بعد دیگه خودش کاربری زد ، اومد😁❤️

ارههه😂👌

آخه مدل نوشتن و لایک کردن و ایموجی گذاشتن مختص شماس 

ولی دیدم خانم خونه۲ نوشته

گفتم پس اولی کیه؟🤕😂

عزیزای دلم بی نهایت دلم براتون تنگ شده💔💔واقعا یاد اون روزا بخیر🥲🥲دیگه هیچوقت تکرار نشدن و نمیشن

کاش دوباره دور هم جمع بشیم

چرا هیچکی نیست

برم شوهر کنم جمع بشید؟😂🥲

ارههه😂👌آخه مدل نوشتن و لایک کردن و ایموجی گذاشتن مختص شماس ولی دیدم خانم خونه۲ نوشتهگفتم پس اولی ک ...

😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

من کاربری اولیم خانم خونه بود، بعد پاکش کردم دوباره اومدم دیگه نوشتم خانم خونه۲😁😁

کاش دوباره دور هم جمع بشیمچرا هیچکی نیستبرم شوهر کنم جمع بشید؟😂🥲

میرا فکر کنم اون وقت فقط باید خودم و خودت راجع به آقای داماد نظر بدیم😂😂چون هیچ کس نیست اصلا🥲🥲

میرا فکر کنم اون وقت فقط باید خودم و خودت راجع به آقای داماد نظر بدیم😂😂چون هیچ کس نیست اصلا🥲🥲

اشکال ندارع من نظر شمارو قبول دارم😉👌

تازه همیشه هم چهارتا تعریف ازم میکنید برعکس مامان خودم که فکر می‌کنه اگه یکی منو بگیره داره کارما گناهاشو میده🤕😂

آره خیلی درد وحشتناکیهمن هر بار میگفتم تو زایمانام انقدر اذیت نشدم که سر این کیسه صفرام اذیت شدم🥲تق ...

سلام عزیزم

خوبی

رسپینا عمل کردی ؟

چطور بود راحت بود یا سخت؟

دردش زیاد بود ؟

نقاهتش چقدر بود؟

اشکال ندارع من نظر شمارو قبول دارم😉👌تازه همیشه هم چهارتا تعریف ازم میکنید برعکس مامان خودم که فکر ...

فدات بشم من🥰🥰عزیز دلمی💞💞

نمیری میرا😂😂🤦‍♀️ اتفاقا کسی که با تو ازدواج کنه خیلی خوشبخت میشه چون روحیه ی شاد و سرزنده ای داری، شیطنت میکنی و اینا واسه زندگی لازمه👌👌

سلام بچه ها خوبین چه میکنید احوالتون خوبه؟خانم خونه من اومدم حضوریمو بزنم که اعلام کنم هنوزم هستم😁❤

سلام عزیزدلم😍😍 خوبی تپش جان؟؟

به تو میگن یه شاگرد خوب😁😁 همیشگی باشی عزیزم🫂🫂

آقای داماد خوبن؟ کی به سلامتی ازدواج میکنین تپش؟

2790
2778
2791
2779
2792