khanomekhone2 مدیر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1203 عنوان 💛سلام💛 | مشاهده متن کامل بحث + 16286 بازدید | 483 پست سلام بچه ها لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر 1403/12/13 | 16:12 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomekhone2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1203 چهره ات چقدر معصوم😍😍🥺🥺 با تصویری که تو ذهنم داشتی فرق کردی، بزرگتر و خانم تر شدی😍😍😍😍من همش یه نیلوفر کوچولو موچولو تو ذهنم بود با موهای بلند😍😍 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
donyaaaaaaaaaa عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 511 سلام دنیا جانچطوری عزیزممرسی قشنگم❤️❤️ قربونت برم قشنگم❤❤
donyaaaaaaaaaa عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 511 میذارم براااتفقط موندم کی بذارم همه باشن🥲 یه موقع که هستی بگو منم بیام عزیزم😘
رسپینا۹۲ عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1652 رسپینا عزیزم معنی امضات یعنی چی ؟؟من زیاد از این اصطلاحات سر در نمیارم تو تاپیک مینیمالیستی عضوم با چند تا بچه ها امضای مشترک گذاشتیم😄 همون مینیمال، یه عده آدم که از شلوغی اطرافمون کلافه شدیم و به ساده زیستی پناه آوردیم تو اون گروه از خروجیا و برنامه روزانه امون گزارش میدیم💚 # یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱
khanomekhone2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1203 تو تاپیک مینیمالیستی عضوم با چند تا بچه ها امضای مشترک گذاشتیم😄 همون مینیمال، یه عده آدم که از شلوغ ... چقدر عالی👌👌👏👏😍😍خیلی خوبه، آفرین بهتونمنم ساده زندگی کردن رو خیلی دوست دارم، اصلا پایبند مد و تجملات نیستم😁😁راستی یه سوال دیگه😁😁 رنگ مورد علاقت سبز ؟؟ یا مربوط به همین مینیمالیست میشه؟؟ چون همیشه قلب سبز میزاری😁😁 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
رسپینا۹۲ عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1652 چقدر عالی👌👌👏👏😍😍خیلی خوبه، آفرین بهتونمنم ساده زندگی کردن رو خیلی دوست دارم، اصلا پایبند مد و ت ... نه علاقه ام به سبز ربطی به مینیمال بودن نداره، البته من عاشق رنگ سبز درباری و کله غازی ام😁 شاید دلیلش اینه مامانم عاشق رنگ سبزه و از قدیم تمام لباساش یه طیفی از سبز بوده # یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱
khanomekhone2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1203 نه علاقه ام به سبز ربطی به مینیمال بودن نداره، البته من عاشق رنگ سبز درباری و کله غازی ام😁 شاید دلی ... ای جان😍😍😍😍خدا حفظشون کنه🤲🤲سبز کله غازی خیلی قشنگه، یادمه اون اوایل یه بار تاپیک زده بودی و عکس مبل سبز گذاشته بودیکلا رنگ سبز به زندگی خیلی روح تازگی و طراوت میده👌👌 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
میرا9 عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 304 من دلم یه درامای جدید میخواداین نیلو نامرد خیلی معقولانه رفت سر زندگیش من قبول ندارم😂😂
donyaaaaaaaaaa عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 511 ای جان😍😍😍😍خدا حفظشون کنه🤲🤲سبز کله غازی خیلی قشنگه، یادمه اون اوایل یه بار تاپیک زده بودی و عکس ... وای منم عاشق رنگ سبزممم.
donyaaaaaaaaaa عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 511 من دلم یه درامای جدید میخواداین نیلو نامرد خیلی معقولانه رفت سر زندگیش من قبول ندارم😂😂 اره بخدا منم😂😂
donyaaaaaaaaaa عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 511 من دلم یه درامای جدید میخواداین نیلو نامرد خیلی معقولانه رفت سر زندگیش من قبول ندارم😂😂 میرا حداقل تو یه حرکتی بزن😂
donyaaaaaaaaaa عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 511 من و دوستام که کلا در مسیر خودشناسی و درس خون پیش میریم😂😂
nilou_far عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 282 لذت بردم از دیدنت😍😍😍😍😍😍به پای هم پیر بشین الهی🤲🤲🥰🥰😍😍 مرسی🥹ممنون از دعای قشنگتون❤️😘
nilou_far عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 282 چهره ات چقدر معصوم😍😍🥺🥺 با تصویری که تو ذهنم داشتی فرق کردی، بزرگتر و خانم تر شدی😍😍😍😍من همش ی ... عزیزدلین🥹آره موهامو کوتاه کردماین نشون میده اصلا انتظار عروس شدن نداشتم🏃🏻♀️😂🤦🏻♀️
marianas عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 7959 سنگ کیسه صفراسنگ کلیه هم دارم ولی درد صفرا خیلی وحشتناکتر از کلیه اس،با هیچ مسکنی آروم نمیشه سلام به همگی خوبین ؟مرسی خانم خونه عزیزم 💛💛 تاپیک تون هم مثل خودتون انرژی مثبته رسپینا جان اطرافیانم دیدم کیسه صفرا شونو درآوردن و جز کمی پرهیز غذایی مشکلی ندارن ان شاالله به زودی سلامتی تو به دست بیاری خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭