2777
2789

چهره ات چقدر معصوم😍😍🥺🥺 با تصویری که تو ذهنم داشتی فرق کردی، بزرگتر و خانم تر شدی😍😍😍😍من همش یه نیلوفر کوچولو موچولو تو ذهنم بود با موهای بلند😍😍

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسپینا عزیزم معنی امضات یعنی چی ؟؟من زیاد از این اصطلاحات سر در نمیارم

تو تاپیک مینیمالیستی عضوم با چند تا بچه ها امضای مشترک گذاشتیم😄 

همون مینیمال، 

یه عده آدم که از شلوغی اطرافمون کلافه شدیم و به ساده زیستی پناه آوردیم تو اون گروه از خروجیا و برنامه روزانه امون گزارش میدیم💚

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

تو تاپیک مینیمالیستی عضوم با چند تا بچه ها امضای مشترک گذاشتیم😄 همون مینیمال، یه عده آدم که از شلوغ ...

چقدر عالی👌👌👏👏😍😍خیلی خوبه، آفرین بهتون

منم ساده زندگی کردن رو خیلی دوست دارم، اصلا پایبند مد و تجملات نیستم😁😁

راستی یه سوال دیگه😁😁 رنگ مورد علاقت سبز ؟؟ یا مربوط به همین مینیمالیست میشه؟؟ چون همیشه قلب سبز میزاری😁😁

چقدر عالی👌👌👏👏😍😍خیلی خوبه، آفرین بهتونمنم ساده زندگی کردن رو خیلی دوست دارم، اصلا پایبند مد و ت ...

نه علاقه ام به سبز ربطی به مینیمال بودن نداره، البته من عاشق رنگ سبز درباری و کله غازی ام😁

شاید دلیلش اینه مامانم عاشق رنگ سبزه و از قدیم تمام لباساش یه طیفی از سبز بوده

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

نه علاقه ام به سبز ربطی به مینیمال بودن نداره، البته من عاشق رنگ سبز درباری و کله غازی ام😁 شاید دلی ...

ای جان😍😍😍😍خدا حفظشون کنه🤲🤲

سبز کله غازی خیلی قشنگه، یادمه اون اوایل یه بار تاپیک زده بودی و عکس مبل سبز گذاشته بودی

کلا رنگ سبز به زندگی خیلی روح تازگی و طراوت میده👌👌

چهره ات چقدر معصوم😍😍🥺🥺 با تصویری که تو ذهنم داشتی فرق کردی، بزرگتر و خانم تر شدی😍😍😍😍من همش ی ...

عزیزدلین🥹

آره موهامو کوتاه کردم

این نشون میده اصلا انتظار عروس شدن نداشتم🏃🏻‍♀️😂🤦🏻‍♀️

سنگ کیسه صفراسنگ کلیه هم دارم ولی درد صفرا خیلی وحشتناکتر از کلیه اس،با هیچ مسکنی آروم نمیشه

سلام به همگی خوبین ؟

مرسی خانم خونه عزیزم 💛💛 تاپیک تون هم مثل خودتون انرژی مثبته 

رسپینا جان اطرافیانم دیدم کیسه صفرا شونو درآوردن و جز کمی پرهیز غذایی مشکلی ندارن 

ان شاالله به زودی سلامتی تو به دست بیاری

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز