2789
عنوان

رنگ مو

83 بازدید | 6 پست

سلام من شاید تا بیستم پریود شم یه هفته هم پریودیم طول میکشه به نظر شما تو این چند روز اینده موهام رنگ کنم یا بزارم بعد پریودیم که میشه ۲۷ اسفند میترسم ارایشگاه ها سرشون شلوغ باشه خدمات مو انجام ندن از طرفی اگه الان رنگ کنم برا عید موهام رشد میکنه ریشه اش زود سیاه میشه

بعدش چیکار کنم که موهای سفیدم رنگ‌ بگیره تا حالا بی رنگ نکردم همیشه رنگ ساده زدم لطفا راهنماییم کنید

از الان برو واسه خودت وقت رزرو کن

الان رنگ نکن 

تار پود این هستی ،بر دو اصل استوار است : توکل به آغازگر، و ایمان به بازدهی هر نیت (کارما) هر صبح با این باور بیدار میشوم که آنچه در توانم هست را انجام دهم و باقی را به قدرت برتر بسپارم. زندگی، آینه اعمال ماست...

از الان برو واسه خودت وقت رزرو کنالان رنگ نکن

به ارایشگر گفتم گفت نه ما الان رنگ مو انجام میدیم اخرتی اسفند کار ناخن ک اصلاح داریم دیگه خدمات مو تعطیله نمیدونم چیکار کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به ارایشگر گفتم گفت نه ما الان رنگ مو انجام میدیم اخرتی اسفند کار ناخن ک اصلاح داریم دیگه خدمات مو ت ...

فقط همونجا نیست 

جاهای دیگه برو 

من همیشه یه روز قبل عید موهامو رنگ میکنم از قبلش نوبت میگیرم 

بعضی از ارایشگرا تا دیقه اخر هر خدماتی بخواهین انجام میدن

تار پود این هستی ،بر دو اصل استوار است : توکل به آغازگر، و ایمان به بازدهی هر نیت (کارما) هر صبح با این باور بیدار میشوم که آنچه در توانم هست را انجام دهم و باقی را به قدرت برتر بسپارم. زندگی، آینه اعمال ماست...

برای پاکسازی پوستم همون اخرای اسفند برم؟

پاکسازی هر وقت دوست داری برو