2777
2789

هرروز میبرمش بیرون هر اسباب بازی بخاد میخریم براش میخام بگم تو رفاه کامله بازم سرحال نیست 

امروز روزه بودم گریه کرده بردم بیرون اسباب بازی خریدم تا رسیدم خونه براش ناهار بزارم میگه تو بیا بازی کن منم نرفتم زد شکوند.گوشی میدم میگه توام بیا بازی کن کل روز من شده بازی کردن و حرف زدن بادخترم خسته شدم واقعا 

خونه بابام میبرم با داداشم جور درنمیان ده سالشه 

موندم واقعا دیگه چی کار کنم شما چقدر بازی میکنین با بچه هاتون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون الان توی سنی هستش که انرژی زیادی داره و باید انرژیش هرجور که شده تخلیه شه و این فقط با همبازی خودش صورت میگیره پدر و مادر هرچقدرم بازی کنن بازم نمیتونن اون روحیه بچگی رو که همسن خودش بهش میده رو بدن،سعی کنین بیشتر ببرین خانه بازی

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

اون الان توی سنی هستش که انرژی زیادی داره و باید انرژیش هرجور که شده تخلیه شه و این فقط با همبازی خو ...

هفته ای یبار میبرم اونجا فقط حالش خوبه 

من الان خسته شدم واقعا شاید یکی بگه یساعت باهم بازی می‌کنیم 

من کل روز دارم بازی میکنم دنبال بازی 

دختر من سه سال و نیمه باهاش مامان بازی میکنم ..

کیف و روسری برمیداره  و ظرف ظروف اسباب بازیش رو براش میچینم عروسکاشم همینطور ..

اول من بچگونه حرف میزنم میگم دخترم برو غذا بپز ..کم کم خودش تنها بازی میکنه ..

اصلنم زیاد اسباب بازی نمیگیرم همش با چیزای ساده بازی میکنه ..

البته یه داداش ۹ ساله داره اونم بیاد یا با هم درگیرن یا کلی با هم بازی میکنن

سعی کن هر چی خواست نخری براش بازی فیزیکی بکنه بگو برقصه ببر پارک جامپینگ براش بگیر بفرست آب بازی که انرژیش تخلیه بشه

منم حوصله و وقت بازی ندارم دخترم همش گوشی میخواد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

عزیزم خداروشکر که وضعیت مالی مناسبی دارین ولی دلیل براین نمیشه هر چی بچه خواست براش بخرین، اینجوری بسیار پرتوقع میشه و درضمن قدر وسایل و امکاناتی که براش مهیا کردین رو هم نمیدونه. نمونه اش همین که گفتین اسباب بازی جدیدش رو شکسته. گوشی هم به هیچ عنوان مناسب سن بچه شما نیست. سعی کنین بیشتر براش وقت بذارین، اسباب بازی جدید و گوشی نمیتونه جایگزین مناسبی برای پرکردن جای خالی شما باشه.

هفته ای یبار میبرم اونجا فقط حالش خوبه من الان خسته شدم واقعا شاید یکی بگه یساعت باهم بازی می‌کنیم م ...

دیدی گفتم چون توس شهر بازی با هم سن های خودش بازی میکنه و انرژیش رو تخلیه میکنه،تقصیر بچه ها نیست الان بچه ها یجورایی تو خونه زندانی ان،بازم ماها میرفتیم کوچه بازی میکردیم و انرژیمون رو تخلیه میکردیم

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺