2777
2789
عنوان

دُرزیلا خانوم آبرو داره📸

138 بازدید | 3 پست

من ۳۸ سالمه

۱۴ ساله ازدواج کردم ، با یک مرد بی پول

خودم و ایشون هردوکار میکنیم

همیشهههه هم میلنگیم😁

هیچ گله ای نیست...خداروشکر

من بی پولی رو میتونم تحمل کنم ، اما بی احترامی رو با اینکه زیاد دیدم هنوز برام قابل هضم نیست

سالهاست تک عروس خانواده ای هستم با دوتا خواهرشوهر

که با مادرشون برای من ، حکم درزیلا و آناستازیا رو دارند

حالا درزیلا خانوم داره ازدواج میکنه ، مادرشون و دخترها، دیشب قدم به چشم ما گزاشتند ، تشریف آوردند بالا و به همسرم گفتند

تو تک برادری  ، درزیلا جلوی فامیل پولدار شوهرش آبرو داره

کمتر از نیم سکه کادو ندیا

این در حالی بود که ما تصمیم داشتیم به دُرزی جون ۵ میلیون کادو بدیم

تازه اگر قرار بود برای جشن عروسی من برم موهامو آرایشگاه رنگ کنم ، همین ۵ تومنم نمی موند

تصمیم گرفتیم رنگ موهامو خودم بزنم که ۵ تومن واسه کادو بمونه

و وقتی همسرم گفت متاسفم....

مادرش  گفت : متاسفم که میگی یعنی چی؟؟؟تو بزرگتری

شوهرم گفت: آره منم همین فکرو میکردم

گفت: چه فکری؟

شوهرم گفت : که من  بزرگتر بودم ..احترام برادر بزرگتر واجبه ، بزرگتری فقط به کادو نیست...وقتی به برادر بزرگترت سلام نمیکنی ، وقتی ازت میپرسه کجا بودی میگی به تو ربطی نداره ،....وقتی با پسر غریبه میای سرکوچه ، برادربزرگت میگه این کیه که تو ماشینش نشسته بودی ، جواب میدی تو کار من فضولی نکن... اونجام بزرگتر بودم

من تهش بتونم واسه خاطر خودم ۳ تومن پاتختی بزارم...

شما بخونید برادر بزرگ عروس ۳۰۰ میلیون

مادرشوهر و درزیلا و آناستازیا با اخم و باد و بغ رفتند

وقتی تنها شدیم شوهرم گفت : موهاتو کدوم آرایشگاه رنگ میکنی ؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

واقعی بود؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان