2777
2789
عنوان

نیاز به هم فکری فوری دارم لطفا

63 بازدید | 9 پست

ماجرا از این قراره سه ساله مادرشوهرم افطاری میدن برای همه فامیل و اقوام و همسایه ها تو خونشون 

اما هر سال به یه بهونه ای از دعوت کردن خانواده من در میرن ، مثلا سال اول دعوت نکردن ، سال دومم گفت یادم رفته  ،  حالا دیشب که برای کمک اونجا بودیم از ساعت ۴ تلفن به دست همه رو جلو من دعوت کرده  برا امشب بعد دم رفتن به من‌ میگه من نمیتونم دعوت کنم مامانتو اینارو وقت ندارم خودتون بگین بیان 

در حالی که کل خانواده جاریم همیشه دعوتن بدون اینکه اختلافی بین خانواده من و همسرم باشه ، به نظرتون چه برخوردی کنم ؟؟ 

برام مهم نباشه ؟؟؟ چون همسرم میگه حساسی 

بهشون بگو خودتون زنگ بزنین دعوت کنین 

زشته کارشون

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین تصمیمو دارم ولی شوهرم همش سرپوش میزاره تو حساسی

مامانت مهمونی افطاری چیزی در پیش نداره؟ دعوتشون نکنی دلت خنک شه ببین شوهر باز میگه حساسی

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

مامانت مهمونی افطاری چیزی در پیش نداره؟ دعوتشون نکنی دلت خنک شه ببین شوهر باز میگه حساسی

نه ، بیچاره مامانم همیشه مراعاتشونو میکنه حتی وقتی این  کارا رو میکنن بازم میگه مادر هیچی نگو 

نه ، بیچاره مامانم همیشه مراعاتشونو میکنه حتی وقتی این کارا رو میکنن بازم میگه مادر هیچی نگو

سادن دیگه همونو پررو شدن خودت ادبشون کن عزیزم نرو

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

واقعیت دیدم وقتی عین چی دارم براشون زحمت میکشم چرا باید یادشون بره

حقم داری. چیشد بالاخره

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️