2777
2789
عنوان

اشکال نداره دخترم تنها از مدرسه برمیگرده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 25 پست
قدیما زمانی ک ما پیاده میرفتیم و می اومدیم امنیت کمی بیشتر بود ولی الان خیلی حواسمون به بچه ها باید ...

درست میگید والا خودمم تا بیاد تپش قلب میگیرم از پنجره نگاش میکنم ولی ناراحت میشه میرم دنبالش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درست میگید والا خودمم تا بیاد تپش قلب میگیرم از پنجره نگاش میکنم ولی ناراحت میشه میرم دنبالش

نه بزار مستقل باشه فقط حتما حواست باشه گلم یا از پنجره یا دم در از دور نگاش کن نزدیک خونه ک رسید برو داخل نبیندت

ساعت تعطیلیش جلو در وایسا

مثل گذشته نیست  نمیشه اعتماد کرد

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

خوته نزدیکه مشکلی نیست ولی شاید بعدا مدرسه دورتری بخواد بره اونوقت نپذیره که شما بری دنبالش بگه نه خودم میام یا با دوستام میام ! پس الان باید بری به نظرم که این تو سرش بمونه تا یه سنی باید با بزرگتر بره مدرسه و بیاد

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

2790
2778
2791
2779
2792