کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است
کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است
یکم بیشتر توضیح میدین؟کتوجه نشدمآره کم بود فکر کنم
یه دلیلش این بود ک عمرو محبوب مردم بود اگ امام علی میزدش اینو از چشم امام علی میدیدن و ازش کینه به دل میگرفتن، تو اون جنگم فک کنم هیچکی حاضر نشد بره و واقعنم اخرش کینشو بدل گرفتن عایشه بود ک میگف ای علی ای کشنده ی احبا و.. یه همچین چیزی بود فک کنم از اون طرفم پیامبر میخواس فضیلت امام علی رو برا خلافت و امامت بهشون اثبات کنه ک وقتی حرف از جهاد و اسلام میشه کسیک افضل بر شماست فقد علی بود ،اون موقعا میخواستن کسی رو بپذیرن ب سابقش نگا میکردن الانم همینه البته
و مبارزه قوی عمرو و زورمند بودنش که احتمال شکست امام علی رو دوچندان می کرد
عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...