2777
2789
عنوان

جنگ خندق

430 بازدید | 47 پست

خانوما یه سوال داشتم من رشتم انسانیه و درس دوازدهم مون راجب جنگ خندق هست

دلیل اینکه پیامبر نمی‌خواست حضرت علی با عمرو مبارزه کنه چی بود ؟

سپهر بابا کجایی سپهر؟

کجا نوشته نمیخواسته

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

کجا نوشته نمیخواسته

داخل یکی از بیتا‌ نوشته که پیامبر بعد از اینکه حضرت علی خواست مبارزه کنه به اون دستور توقف داد و بعد از ۳ بار اجازه داد

سپهر بابا کجایی سپهر؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم ولی فکر کنم گوگل بهتر از نی نی سایت بتونه کمکت کنه

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

داخل یکی از بیتا‌ نوشته که پیامبر بعد از اینکه حضرت علی خواست مبارزه کنه به اون دستور توقف داد و بعد ...

چون میخواست بعضیا رو به مردم بشناسونه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

منظورتون کسایی که ترسیده بودن؟

اون دو نفر

کدوما

اولی ودومی

وای چی میگین گیج شدم 😭😭😭

واضحتر نمیتونم بگم دیگه

وایی اینو دلیلشو خوندممم ولی یادم نیستتتت

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز