2777
2789
عنوان

م دوست دارم با همسر ایندم

152 بازدید | 15 پست

شب ها کتاب بخونیم و تا صبح صحبت کنیم

شمعمم لطفا روشن کنید صحنه سازی خراب نشه

چایی با نون خامه ای دارم میخورم نوش جونم

.کاربری دوم ژله نارنجی هستم

بعد صبح کی بره سرکار؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز دوتا از سهمت مونده 

خدایا🥴

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

هردو

مگه تریاک بکشین تا صبح بیدار باشین صبح برین سرکار 

ولی این چیزی که گفتی فانتزی کلاس دوم سوم من بود

البته نه با شوهر

عمه ام ازم پرسید هستی آرزوت چیه گفتم تا صبح حرف بزنیم من طالع آفتاب رو ببینم گفت همین؟ گفتم اره گفت باشه

حرف زدیم ساعت دو گفتم عمه میشه ساکت شی بخوابم 😂بیهوش شدم تا سه و چهار روز بعدش خوابیدم 

حالا شما هم الان اینو میگی پاش بیفته ساعت سه بیهوش میشی 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مگه تریاک بکشین تا صبح بیدار باشین صبح برین سرکار ولی این چیزی که گفتی فانتزی کلاس دوم سوم من بودالب ...

طلوع*