2777
2789
عنوان

روزی چندساعت گوشی دستتونه

119 بازدید | 14 پست

من متاسفانه خیلی معتادم بهش. یه سری پارسال اعتیاد به نت رو ترک کردم. یه مدت خیلیییی گوشی کم دستم بود و خیلی تونستم کارای مفیدی کنم، یه مقاله نوشتم، چندتا دوره گذروندم. کلی کتاب خوندم. ولی باز دوباره تایم گوشی م رفته بالا. از امروز شروع کردم تایم رو بیارم پایین و بیشتر کتاب بخونم تایمای استراحت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه  keep me out  روی گوشیت نصب کن بعد می تونی هر بار گوشیت باهاش قفل کنی تا نتونی بری سراغش و به کارهات برسی 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

برنامه keep me out روی گوشیت نصب کن بعد می تونی هر بار گوشیت باهاش قفل کنی تا نتونی بری سراغش و به ...

اتفاقا یکی داشت خوشم اومد نصبش کردم. ولی دخترم یه وقت ور میره به گوشی. ترسیدم یهو بزنه ۲۴ ساعتشو یه روز بی گوشی بشیم:)))) یا مثلا کار واجب پیش بیاد. مثلا کارای بانکی مدام برای همسر باید انجام بدم. خلاصه که ترسیدم ازش پاکش کردم، خیلیییی جدی بود برنامه ش:)))))

الان stay free ریختم. فعلا برنامه دادم تا ۸ شب اپ هارو برام باز نکنه.

خیلی خیلیچون هم اهنگ گوش،میدمهم خرید میکنمهم با دوستان معاشرت میکنمهم مطالعه میکنمقرآن میخونمزبان می ...

استفاده های مفید عالیه. من غرق میشم توش. مثلا میشینم یه خرید کنم اونقدر همه جارو زیر و رو میکنم که بعد میگم بابا حضوری می رفتی می خریدی کمتر وقتت میرفت. البته شهرمون کوچیکه ناچارا خرید آنلاینم خیلی زیاده. یا میرم گروه یه کلاس رو سر میزنم وسط بلاگ خونی های تلگرام زمان رو یادم میره.

استفاده های مفید عالیه. من غرق میشم توش. مثلا میشینم یه خرید کنم اونقدر همه جارو زیر و رو میکنم که ب ...

برای خودت ساعت بذار 

ببین مثلا من الان هم اینجام هم توی گوشم داره کتاب پخش میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

برای خودت ساعت بذار ببین مثلا من الان هم اینجام هم توی گوشم داره کتاب پخش میشه

چه خوب ایده خوبی بود. من موقع کار خونه کتاب و پادکست گوش میدم ولی ایده خوبیه موقع وبگردی هم همزمان گوش بدم

چه خوب ایده خوبی بود. من موقع کار خونه کتاب و پادکست گوش میدم ولی ایده خوبیه موقع وبگردی هم همزمان گ ...

کامنت دادن اینجا تفکر عمیق نمیخواد

دقیقا میتونی کنارش کتاب های سبک گوش بدی

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بیا بغلماین اواخر من شدم روزی هفت ساعت، امروز ولی روی سه ساعت و نیم رسوندم. برای روز اول عالی بود بر ...

😭🫶

وای احسنتت آفرین به ارادت

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد