2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خودم نه

ولی از آدمای اطرافم آره

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

اره من یه عیبی تو خودم داشتم ، نمیدونم قصه ش طولانیه تو ناخوداگاهم سختم بود بپذیرم زیاد بابتش سرزنش شدم خیلی خیلی خیلی هر روز ساعت ها با خودم کلنجار میرفنم تاجاییکه ازفکر و خیالش سر درد می گرفتم ، یهو به خودم اومدم دیدم سرزنش های دیگرانو دارم به بنده خداهایی که اونام مث من و همه ادما دست خودشون نبوده یه چیزی رو من افکار تمسخر امیز داشتم در موردشون 

هر روز این فکرای بیخود و و کلی استرس بعدش اینا همش فرار از خودم بود و مشکلم و تبعاتش راشتش چند وقته میگم ولش کن پیش اومد دیگه بپذیر و برات مهم نباشه 

انشاالله هرچی خدا بخواد هموت میشه 

توکل بخدا 

التماس دعا