2777
2789

ببخشید اسی جون میشه کمک کنی من ناخونم خیلی صدفش نازکه دوستام کوچلو ناخن کارم گفت ناخن خودت خوبه لیمن کن یا ژلیش محکم شه فقط من گفتم نه کاست کلا ناخن خودم نصفش بد کند شد الان ۶ ماه از اون ماجرا میگذره ناخنم نازک شده ولی نه به نرمی نازکی اون موقعه کاشت کنم 

دوباره خراب میشه دستم؟

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اسی جون میشه کمک کنی من ناخونم خیلی صدفش نازکه دوستام کوچلو ناخن کارم گفت ناخن خودت خوبه لیمن ...

عزیزم فعلا کاشت واسه شماگزینه خوبی نیست چون بیشترین درصد کراتین ناخنت از بین رفته و برای کاشت سوهان کشی لازمه که باز کراتینای بیشتری ازبین میره اگه خیلی دوستداری یکاری انجام بدی روناخنت همون لاک ژل یا لمینت انجام بده تا وقتی که ناخنات مقاوم ترشن...

کاشت ناخن با پودر 450

ترمیمش 250

کاشت ناخن با ژل 500

ترمیمش 300

مانیکور 320

پدیکور 260

ترمیم لاک ژل 350

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

طرح روی هرناخن چقدمیگیرین؟و اینکه کدوم شهرکارمیکنین شما

بجنورد

بستگی داره چه طرحی باشه

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن