پريس68 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 12 عنوان زايمان 118 بازدید | 6 پست ممنون ميشم اگه تجربتون رو از بيمارستانتون بگين🙏💐 تعداد رای : 2 نظرسنجی سلام كسى هست كه بيمارستان صارم يا تريتا تهران زايمان كرده باشه؟؟ صارم 2 100% تريتا 0 0% 😍❤️لطفا برامون دعا كنين پسرم سالم و صالح بدنيا بياد🙏❤️😍 1396/10/21 | 17:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barbiii14871 عضویت: 1393/04/12 تعداد پست: 26303 تریتا رو من رفتم دیدم اصلا خوشم نیمدانگار نه انگار خصوصیه نسبت به خصوصیاا خیلی سطح پایینی دارهاونقدری که میخوای اونجا هزینه کنی اصلا ارزش نداره کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
پريس68 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 12 تریتا رو من رفتم دیدم اصلا خوشم نیمد انگار نه انگار خصوصیه نسبت به خصوصیاا خیلی سطح پایینی داره او ... زايمان كردين اونجا يا فقط ديدين؟؟چطور بود؟آخه تعريفشو شنيدم 😍❤️لطفا برامون دعا كنين پسرم سالم و صالح بدنيا بياد🙏❤️😍
taranom48 عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 414 صارم من رفتم چهار سال پیش عالی بود همه چیشالان سز شده هفت میلیون..خیلیه
پريس68 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 12 صارم من رفتم چهار سال پیش عالی بود همه چیش الان سز شده هفت میلیون..خیلیه شما سزارين شدين يا طبيعى زايمان كردين اونجا؟من ميخوام اگه طبيعى بشه برم صارم اگه مجبور به سزارين شدم برم جايه ديگه بخاطر همين ميخوام بدونم برخوردشون چطوره ماماها و دكترا در روز زايمان؟؟ 😍❤️لطفا برامون دعا كنين پسرم سالم و صالح بدنيا بياد🙏❤️😍
taranom48 عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 414 شما سزارين شدين يا طبيعى زايمان كردين اونجا؟ من ميخوام اگه طبيعى بشه برم صارم اگه مجبور به سزارين ش ... من برا طبیعی رفتم..ولی دهانه رحم باز نشد..مجبور به سز شدمیه اتاق مجهز با تمام امکانات ..وان ودوش ..توپ...بهم دادن..ولی استفاده نشد بکنمکادرشون که عالیه..اونقد قربون صدقه میرفتن و ناز میکشیدن.و همه کارتو میکردن.ادم خجالت میکشید
پريس68 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 12 من برا طبیعی رفتم..ولی دهانه رحم باز نشد..مجبور به سز شدم یه اتاق مجهز با تمام امکانات ..وان ودو ... ممنون از كمكتون🙏😍🌹 😍❤️لطفا برامون دعا كنين پسرم سالم و صالح بدنيا بياد🙏❤️😍