2777
2789
عنوان

تا حالا شده

86 بازدید | 18 پست

کسی رو بخوایید بخوایید برگرده ولی اونقدر پیشش آبروتون رفته باشه و براش مهم نباشین از یه طرف ام نخواین جایی ببینیدش؟

این آبرو رفتنی که میگم اینه که همش جواب زنگ و پیامامو نمیداد 

چیکار کنم من چرا اینقدر حسم گوه 

عزت نفس داشته باش کسی دختر ضعیف دوس نداره

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
عزت نفس داشته باش کسی دختر ضعیف دوس نداره

هر روز با خودم اینو میگم 

ولی اون موقعی که پیام میدادم چی اونا یادم میاد عصبی میشم و نمیخوام هیج کجا ببینمش ولی میخوام اون بدونه قوی ام رفتنش منو اونقدر ام از پا در نیورد 

ولی خب یکارایی کردم که فکر میکنه ضعیف ام

کوچیکم کرد فقط میخوام خدا بزرگم کنه پیشش هر طوری که شده 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هر روز با خودم اینو میگم ولی اون موقعی که پیام میدادم چی اونا یادم میاد عصبی میشم و نمیخوام هیج کجا ...

ببین من فقط اون جملتو دیدم ک گفتی میخوام بدونه قویم و رفتنش منو نمیدونم چیکار نکرده. تو اگ فراموشش کنی و اصلا نظرش برات مهم نباشه اونوق قویی اصن نباید خودتو بهش ثابت کنی بخوای ثابت کنی ینی برات مهمه و فراموشش نکردی میخوای ثابت کنی بکن ولی همون دختر ضعیفم میمونی 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
ببین من فقط اون جملتو دیدم ک گفتی میخوام بدونه قویم و رفتنش منو نمیدونم چیکار نکرده. تو اگ فراموشش ک ...

دیگ گریه نمیکنم ولی آره دلم میخواد برگرده شاید هنوز دوستش دارم 

ببین من فقط اون جملتو دیدم ک گفتی میخوام بدونه قویم و رفتنش منو نمیدونم چیکار نکرده. تو اگ فراموشش ک ...

تا الان نمی‌خواستم فراموش کنم ولی امروز خیلی فکر کردم شاید باید بیخیال بشم و قبول کنم نمیاد 

تا الان نمی‌خواستم فراموش کنم ولی امروز خیلی فکر کردم شاید باید بیخیال بشم و قبول کنم نمیاد

دو راه داری یا خودتو ضعیف قبول کنی و مث بچه دبیرستانیا ی پسر کور و کرت کنه جز اون کسیو نبینی یا اینکه قبول کنی منطقی شی و رو خودت کار کنی ک در اینصورت صد تا بهتر از این میاد تو زندگیت دیه خود دانی

ضعیف بودنت و فراموش کن ادم باید ی جا از این حرکات دربیاره ی جا اشتباه کنه ک سر آدم بهتر زندگیش دستش بیاد چطو رفتار کنه من خودم یکی عاشقش بودم زنگ گیر پیام بی تابی آویزون بودن خیانت کرد کات کرد رف بدترین ضربه رم بهم زد چن ماهی میگذره خیلی کلنجار رفتم فراموشش کردم و نبودشو قبول کردم و ازش متنفرم از ی طرفم دوسش دارم ک باعث شد خدا ی درس بهم بده ک چطو با ادمایی ک دراینده قراره باهاشون اشنا شم رفتار کنم 

ضعیف بودنت و فراموش کن ادم باید ی جا از این حرکات دربیاره ی جا اشتباه کنه ک سر آدم بهتر زندگیش دستش ...

باید همین کارا کنم بنظرم لازم بود یه نفر برام مهم بشه که دیگ همچین جایگاهی رو به کسی ندم و برای موندن کسی زور نزنم 

قوی بودن از نظرت چیه ؟

قوی بودن از نظر من ینی اینکه فق خودتو ببینی ن اینکه غرور داشته باشیا ن منظورم اینه فقط رو خودت کار کنی گذشته خودتو فراموش کنی هرچند ک بد بوده دیه بهش فکر نکنی ب پوستت برس ادمای دورت ک اضافین پاک کن بذا دیگران منت تورو بکشن تو حتی اگ بخوایی خودتو ب اون شخص ثابت کنی باز اویزون محسوب میشی بیخیال باش بی حس باش نسبت ب هرچیزی و فقط خودتو ببین خودتو اولویت قرار بده تو زندگیت اینجور قوی میشی و منتتو میکشن هیچ کس ی دختر ضعیف ک از پس فکر ب ی پسر بر نمیاد و دوس نداره هیچ وقتم اینجور احساس خوشبختی نمیکنی اوللللل خودت بعد یکی دیه عشقت مادرت همسرت پدرت همشون بعد از خودت بعدا میفهمی چی میگم 

چن سالته؟

باید همین کارا کنم بنظرم لازم بود یه نفر برام مهم بشه که دیگ همچین جایگاهی رو به کسی ندم و برای موند ...

این حرفات درست ولی این حرفت مث ی انگیزس ک الان توت داره هی زمزمه میکنه چن روز دیه باز ممکنه بیای ب  این فکر ک من باید خودمو ثابت کنم و از اینجور حرفا اگ بتونی سر این حرفت بمونی ینی بردی اگ ن بشینی بگی ک من چرا ضعیف بودم چرا ی نفر باید فک کنه من ضعیفم اینا رو بنداز دور ب این فکر نکن راجبت چی فک میکنن رو خودت کار کن خودتو اولویت قرار بده اونوق هر کس هر فکری راجبت کنه برات مهم نیس فق میگی خودم جلو خودم شرمنده نشم خودمو ارزون نفروشم

این حرفات درست ولی این حرفت مث ی انگیزس ک الان توت داره هی زمزمه میکنه چن روز دیه باز ممکنه بیای ب ...

دقیقا هفت ماهه که یه هفته میگم مهم نیست باز یادم میاد چند روز میگم مهم نیست باز یادم میاد این آخرا دیگه یه روز میگم ولش میکنم فردا بهش فکر میکنم 

ولی خسته شدم 

اگه قبول کنم تموم شده و دیگ قرار نیست کنار هم باشیم هر چیزی که میخواد راجبم فکر کنه مهم نیست میتونم بگذرم 

باید همین کارا کنم بنظرم لازم بود یه نفر برام مهم بشه که دیگ همچین جایگاهی رو به کسی ندم و برای موند ...

من خودم واسه رهایی ازش همش ب این فکر میکردم و میکنم ک اگر ی روز بمیرم و روحم بیاد تو این دنیا حاضرم همه چیمو بدم فق برگردم ب زندگی ندیدی میگن فشار قبر فشار قبر قبر ک تنگ نمیشه ینی روحت تمایل داره برگرده ب این زندگی زندگیتو با این چیزا تباه نکن ک نگی ای خدا ی فرصت دیه بهم بده برگردم واسه خودم زندگی کنم من ههنوز دانشگا نرفتم ی همسر خوب نداشتم از ته دل واسه ب موفقیت رسیدنم ذوق نکردم دیه هیچ وقت اینا برات تکرار نمیشه از فردا واسه رسیدن ب تک تک چیزا تلاش کن همسر خوب میخوای باید خودتم خوب باشی از نظر  روانی جسمی کاری پول زیاد میخوای کار خوب درس خوندن دو تا زبان یاد بگیر چشتو باز کن الان عصر جهالت نی ک خودتو حبس کنی محروم کنی هرکسی  رو ک نگا کنی داره واسه پول کار خوب حال خوب تلاش میکنع تو داری بدتر خودت محروم میکنی اونیم ک ب عشقش میرسه مثن پشتش تلاش بوده حال بدی بوده ک الان داره به کسی ک میخواد میرسه محروم نکن خودتو واسه خودت کم نذار ک فردا پس فردا دور از جون روحت نگه خدا ی فرصت بده الان قدر زندگیو میدونم الان میدونم باید چطو زندگی کنم الان میدونم اونقدام فکر یکی درباره من مهم نی ک بخوام خودمو از رسیدن ب کارخ وب همسر خوب فکر خوب محروم کنم ک همه زندگیم ب اون ثابت کنم من بد نیسم خوبم ببخشید حرفام طولانی شد امیدوارم بهت کمک کرده باشم