2777
2789
عنوان

بوی سیگار

2956 بازدید | 21 پست

چندوقتیه، دقیقاًازیک ماه بعد عقد،بعضی وقتها احساس میکنم نفس شوهرم بوی سیگار ميده،وقتی بهش ميگم خیلی ناراحت میشه و میگه کاری نکن سرلج بیفتم و بکشم،امروز هم ظهر اومد خیلی رو خودش عطر خالی کرده بود ولی تا نفسشو بو کردم بوی سیگار حس کردم،همش مرگ منو قسم میخوره که نمیکشم،گفتم باید دست رو قرآن بذاری گفت باشه هروقت بگی اینکارو میکنم،

آخه مجردیاش میکشیده ولی بعدش گفت کلا ترک کردم هم قليون هم سیگار،واقعا نميدونم چکار کنم!!!؟ قسماشو باورکنم یا بویی که حس میکنم رو؟؟؟؟ بی تفاوت باشم؟ 

...

مطمعن باش میکشه 

ولی به رو خودت نیار بزار ترس تو دلش بمونه که پس فردا علنیش نکنه جلو روت بکشه

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بویی که حس میکنی رو باور کن ترک سیگار و قلیونم خیلی سخته

خب چکار کنم اونکه اصلا گردن نمیگیره:-( 

بهش گفتم اگه هفته ای یک بار هم میکشی بیا جلو من بکش ولی دروغ نگو،میگه بقران نمیکشم

...

شما میدونستی اهل سیگار و قلیون 

بعد باهاش ازدواج کردی یا از قبل نمیدونستی؟

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
خب چکار کنم اونکه اصلا گردن نمیگیره:-(  بهش گفتم اگه هفته ای یک بار هم میکشی بیا جلو من بکش ول ...

بگو یبار دستشو بزاره رو قران بعدش ک قسم خورد باور کن تا وقتی ندیدی تو جیبش یا  تو دستش

ولی بعدا اگه دیدی فاتحشو بخون قید اون زندگیو بزن که طرف برای دروغ گوییش بخاد قسم ب قرآن بخوره

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
وای خدا دارم سکته میکنم

سکته چرا عزیزم 

اون بخاد بکشه هر کاریم بکنی میکشه پس خودتو کوچیک نکن

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
شما میدونستی اهل سیگار و قلیون  بعد باهاش ازدواج کردی یا از قبل نمیدونستی؟

بعد یک سال دوستی تازه گفت میکشیدم ولی چند ماهه ترک کردم بعدش هم اومد خواستگاری و... 

...
سکته چرا عزیزم  اون بخاد بکشه هر کاریم بکنی میکشه پس خودتو کوچیک نکن

نه به خاطر سیگار سکته نمیکنم بخاطر اینکه انقدر راحت دروغ میگه وقسم میخوره نگرانم

...
سیگار یه چسز عادیه بین مردا هرکی ام بگه شوهرم‌نمیکشه مطمئن بتش میکشه فقط خانومش خبر نداره :/

نه قبول ندارم

پدرم سیگار کش قهاره

اما اگه داداشام میکشیدن خون راه مینداخت

الان نه داداشام نه شوهرم (شوهرم ک وحشتناک متنفره)

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.