2777
2789
عنوان

بوی سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 2956 بازدید | 21 پست
باباي من نمیکشه :-(

بابای منم نمیکشه , ولی درحال حاضر همه جوونا میکشن, شما فقط به روش نیار , خودش که گفته هی بگی میرم میکشم,دنبال بهونه ست, شمااصلا به روش نیار

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گریهههههههههههههه

چرا عزیزم

نمیخواستم ناراحتت کنم

در جواب دوستمون فرستادم

عذر میخام

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
نه قبول ندارم پدرم سیگار کش قهاره اما اگه داداشام میکشیدن خون راه مینداخت الان نه داداشام نه شوهر ...

بنظرم هر مردی وقتی تحت فشار روحی قرار بگیره میره هسمتش

هرچند مدت کوتاه

سیگار نشونه ی فاسد بودن یا ادم بدی بودن اصلا نیست که ازش هی فرار کنیم !

پدر منم سیگاری نیس اما توی یه برهه زمانی خاص بشدت میکشیدن

بنظرم هر مردی وقتی تحت فشار روحی قرار بگیره میره هسمتش هرچند مدت کوتاه سیگار نشونه ی فاسد بودن یا ...

نمیدونم این نجربه من از بابام و داداشام و شوهرم بود

پدرشوهرمم میکشبد

این باعث شده پسرهاشون متنفر باشن

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.

بعضی مردا قسم دروغ زیاد میخورن مخصوصا سر این مسائل...ولی تا وقتی ندیدی دستش یا جیبش خودتو اذیت نکن چون متاسفانه سیگار عادی شده و اگه واقعا ایشون سیگاری باشن بلاخره یه روزی لو میره

خدایا عاشقتم که انقد خوبی😘

منم خیلی بدم میومد تا و میگفت نمیکشم من بوشو خس میکردم تا اینکه یک بار سر این موضوع کاملا باش کات کردم و فهمید چققققدر برام مهمه دیگه طرفش نرفت و هیچ وقت بوشو حس نکردم حتی تو ماشینش علامت سیگار کشیدن ممنوع زد که همکاراش نکشن خودش بو بگیره بحثمون بشه