2777
2789

امروز پش رلم بودم کل بیواینستاواتساب اسم هم دیگ گذاشتیم تاغروب هم گوشیش دست من بود فقط مشکل این که من پک سوخاری توماشین دیدم ک گفت مامانم توش استخون ریخت ببرم بدم به سگ بدبه این پک سوخاری شک کردم بایکی دیگه این کخ توگوشیش عکس دیدم گقتم این کجاگرفتی گفت همون شب که بهت گفتم خونه فلانی هستم اونجا گرفتم 

حالانظرشمامن شکاکم یاحق دارم بهش شک کنم 

گوشیش همه جاچک میکنم حرفی نمیرنه خدایش بدساعت۱۱صبح رفتم پیشش تا۴ونیم بعداظهرباههش بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخواد خیانت کنه فک میکنی با بیو گذاشتن و چک کردن گوشی نمیتونه این کارو کنه؟

خب میتونه کنه طرف انقدرگاوبابیومتوجه نشه طرف بایکی دیگ هس یااین که وقتی صبح تاغروب پیش من هس زنگ نمیزنه بهش چی 

ارهه حتی گوشیش چک میکنم مثلاشماددست پسرتون ۴ساعت یک‌ساعت جوابتون نده شک نمی‌کنید

حالا یه چیزی برات تعریف میکنم بگم که از یه لحاظ کار خوبی میکنی ممکنه شکاکیت هم بدتر شه😂 ببین من ۲ سال با پسری حرف میزدم ولی دوست معمولی بودیم هفته ای چند بار بیرون این ور اون ور. از صبح تا شب باهام چت میکرد میگفت تنهام  منم دیگه عاشق و وابستش شدم ولی نگفتم و هنوزم نمیدونه تا چند وقت پیش یه پیج شخصی. دختریو فالو داشت که عکس دست هاشون بود من فوری فهمیدم دست اینه پرسیدم ازش گفت اینم رفیق معمولیمه من تا ۱ هفته قهر کردم دوباره اشتی دیگه دیدم اعتراف کرد ک اره دوست دخترمه ۸ سالهمن هنوز نتونستم از این پسر دور شم چون وابسته شدم ولی حال روحیم خیلی بد 

میدونی تو دلم گفتم اون دختر مقصره ک دوست پسرشو کنترل نکرد نگفت بیو بزار اینستا گوشیشو چک نمیکرد کنترلش نمیکرد ک این پسر لاشی منم بازی بده

حالا یه چیزی برات تعریف میکنم بگم که از یه لحاظ کار خوبی میکنی ممکنه شکاکیت هم بدتر شه😂 ببین من ۲ س ...

خب دختره یعنی بهش زنگ نمیزدیاخداااامن هریک ساعت زنگ میزنم به رلم اخه بدش خیلیی شکاک هستم استرسم گرفت