dnicfjocr مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 2984 عنوان وای نمیتونم ببخش ام 😑 104 بازدید | 5 پست من ۱۷ سالمه یه خانم ۴۵ ساله سر یه موضوع خیلی باهام لج کرد این موضوع مال دو سال پیش هست بعد الان هر روز بهم پیام میده بهم میگه عزیزم دخترم و این جور حرف ها نمیتونم ببخش ام که چه بلایی سرم آورد الان شما بودید می بخشیدید ؟ 1403/12/12 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sheeeeeee عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 5365 نمیبخشیدمدش ک به روش بیارم و... ولی رهاش میکردم و خودمو در بندش نمیگرفتم و کینه رو از بین میبردم تو دلم من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2579 من خونواده خودم رو نمیتونم ببخشم تو میخوای این خانوم رو ببخشی🥲🥲 بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️
fati_om عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 1555 من به ظاهر می بخشم ولی متاسفانه ته دلم آخرش یه کینه ای از طرف می مونه که هیچ جوره دیگه دلم باهاش صاف نمی شه.اصلا عادت خوبی نیست و باید روش کار کنم چون این مثل بار سنگین می مونه رو دوش آدمباید ببخشی و بری