2777
2789
عنوان

کیا عذاب وجدان دارن روزه نمیگیرن

123 بازدید | 8 پست

من سنگ کلیع دارم و دارو مصرف میکنم دکتر گفته باید همزمان اب زیادهم بخوری ورم کلیه هم دارم 

الان دیروز اب نخوردم وقتی خم و راست میشم گلیه ام درد میگیره ولی خیلی عذاب وجدان دارم کاش بگیرم کاش میشد ....😔

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما برا تقویت کلیه داروی مسخن درست کن بخور ترکیب گردو زنیان و سویق سنجد و زردک...مثلا دوقاشق غذاخوری پودر گردو و ۲قاشق غذاخوری زنیان  آسیاب شده....یک قاشق سویق سنجد و یک قاشق زردک ..برا دفع سنگ کلیه هات از طب اسلامی داروهای مرکب سه و مرکب چهار  بگیر مصرف‌کن سنگاتو میندازه...

چرا؟ مشکلتون چیه.منم همینم

والا نمیدونم تاحالا نرفتم دکتر ببینم چمه.الان ساعت ۳ ناهار خوردم باز معدم داره پاره میشه از گشنگی همش باید یچی بجوئم.یبارم ک خواستم صبونه نخورم بیهوش شدم افتادم سرم خورد لبه کابینت بغل چشمم ترکید ها قشنگ خدارحم کرد کور نشدم

یازان بلع یازدی چاره ندی...